Buzz

Το «A Haunting in Venice» φέρνει τον Πουαρό του Κένεθ Μπράνα αντιμέτωπο με φαντάσματα

στα 10

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το «A Haunting in Venice» φέρνει τον Πουαρό του Κένεθ Μπράνα αντιμέτωπο με φαντάσματα

Ο Ηρακλής Πουαρό του Κένεθ Μπράνα επιστρέφει δριμύτερος μετά το «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» και το περσινό «Εγκλημα στον Νείλο», το οποίο πέρασε από χίλια κύματα για να βγει στις αίθουσες. Αυτή την φορά αποφασίζει να αφήσει πίσω του τα κοσμοπολίτικα ταξίδια και να κάνει προσεγγίσει τον γοτθικό τρόμο με την μεταφορά του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι «A Haunting in Venice».

Αυτή την φορά ο Πουαρό βρίσκεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά παλάτσο της Βενετίας κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας και, όπως αποδεικνύεται, μιας σεάνς. Αυτό το παλάτσο είναι ένα ορφανοτροφείο και όπως όλα τα ορφανοτροφεία σε ιστορίες φαντασμάτων έχει ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό. Μια μητέρα που ψάχνει για ένα χαμένο παιδί πιστεύει ότι μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω ενός μέντιουμ και κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC

a haunting in venice

Για άλλη μια φορά ο Μπράνα φέρνει μαζί του ένα all star καστ στην ταινία του όπως την πρόσφατη Οσκαρούχα Μισέλ Γέο και τους Τίνα Φέη, Κάιλ Αλεν, Καμίλ Κότιν, Τζέιμι Ντόρναν, Τζουν Χιλ, Αλί Καν, Εμα Λάιρντ, Κέλι Ρέιλι και Ρικάρντο Σκαραμάρκιο.

Το «A Haunting in Venice» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου.

a haunting in venice