Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC

στα 10

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και μαζί του η Warner κυκλοφόρησε κι έναν νέο υπέροχο τρέιλερ.

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC

Η νέα ταινία της DC, και μια από τις τελευταίες του τωρινού σύμπαντος του DCEU, «The Flash» σε σκηνοθεσία του Αντι Μουσιέτι, έκανε την πρεμιέρα της χτες στο Λας Βέγκας κατά την διάρκεια του φετινού CinemaCon.

Αν και οι κριτικοί έχουν εμπάργκο μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες για να γράψουν το οτιδήποτε, το κοινό που την παρακολούθησε κατέκλεισε χτες τα social media γράφοντας για αυτήν. Οι περισσότεροι μιλάνε για μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ταινία της DC, με πολλούς να λένε πως είναι ένα γράμμα αγάπης σε όλο αυτό το κινηματογραφικό σύμπαν.

Διαβάστε ακόμα: Κόσμοι συγκρούονται στο πρώτο τρέιλερ του «The Flash»

the flash

Μαζί για την πρεμιέρα της ταινίας, και για όλους εμάς που δεν μπορέσαμε να την παρακολουθήσουμε, η Warner κυκλοφόρησε και έναν νέα τρέιλερ της το οποίο παρουσιάζει και την θριαμβευτική επιστροφή του Μαίκλ Κίτον ως Batman.

Η ταινία θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του DCU αλλά και θα εισάγει νέους και παλιότερους χαρακτήρες σε αυτό. Το μόνο που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι στην ταινία «The Flash», η οποία εμπνεύστηκε το σενάριό της από το κόμικ «Flashpoint», ο Flash πάει πίσω στο παρελθόν για να αλλάξει κάποια γεγονότα με αποτέλεσμα να φέρει το χάος και στο παρόν του DCEU, κάτι που φαίνεται πως θα αλλάξει τον Batman του Μπεν Αφλεκ (ο οποίος εμφανίζεται κι αυτός στην ταινία) με εκείνον του Μάικλ Κίτον, ενώνοντας έτσι τα διάφορα πολυσύμπαντα του DCEU.To σενάριο είναι της Κριστίνα Χόντσον, η οποία είχε γράψει και το σενάριο του «Birds of Prey» αλλά και του ακυκλοφόρητου «Batgirl».

Μαζί με τον Εζρα Μίλερ επιστρέφουν και οι Μάικλ Κίτον και Μπεν Αφλεκ στον ρόλο του Batman αλλά και ο Μάικλ Σάνον στον ρόλο του Στρατηγού Ζοντ και μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Ρον Λίβινγκστον, Κίρσεϊ Κλέμενς, Σάσα Κέιλ στον ρόλο της Supergirl, της πρώτης Λατίνας ηθοποιού στον ρόλο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ αλλά και μερικές από τις αντιδράσεις της ταινίας. Το «The Flash» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου.