Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι γεμάτο από υπόκωφη ερωτική ένταση

στα 10

Me πρωταγωνιστές τους Πέδρο Πασκάλ και Ιθαν Χοκ το μικρού μήκους αγγλόφωνο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στις Κάννες.

Το πρώτο τρέιλερ του «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι γεμάτο από υπόκωφη ερωτική ένταση

Η δεύτερη αγγλόφωνη μικρού μήκους ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ μετά την «Ανθρώπινη Φωνή» με την Τίλντα Σουίντον, το πολυαναμενόμενο δικό του «Brokeback Mountain» (όπως χαρακτηρίστηκε μέσα στους μήνες της παραγωγής του) με τίτλο «Strange Way of Life» και με πρωταγωνιστές τον Πέδρο Πασκάλ και τον Ιθαν Χοκ θα κάνει την πρεμιέρα του σε λίγες εβδομάδες στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών.

Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, επιδεικνύοντας έναν έντονο μελοδραματικό τόνο, λίγη όμορφη κινηματογράφηση και μια ρομαντική ένταση μεταξύ του Πασκάλ και του Χοκ.

Διαβάστε ακόμα: To μικρού μήκους «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ στο 76ο Φεστιβάλ Καννών

strange way of life

Στην ταινία ένας άντρας καβαλάει ένα άλογο στην έρημο που τον χωρίζει από το Bitter Creek. Eρχεται να επισκεφτεί τον Σερίφη Τζέικ. Είκοσι πέντε χρόνια νωρίτερα, τόσο ο σερίφης όσο και ο Σίλβα, ο κτηνοτρόφος που βγαίνει για να τον συναντήσει, δούλευαν μαζί ως μισθωμένοι ένοπλοι. Ο Σίλβα τον επισκέπτεται με τη δικαιολογία να ξανασμίξει με τον φίλο του από τη νιότη του, και όντως γιορτάζουν τη συνάντησή τους, αλλά το επόμενο πρωί ο σερίφης Τζέικ του λέει ότι ο λόγος του ταξιδιού του δεν είναι για να θυμηθούν τα παλιά...

Σύμφωνα με την περιγραφή του Αλμοδόβαρ το «Strange Way of Life» που αναφέρεται στον τίτλο παραπέμπει στο διάσημο φάδο της Αμαλία Ροντρίγκες, οι στίχοι του οποίου υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει πιο περίεργη ύπαρξη από αυτή που ζεις γυρνώντας την πλάτη στις δικές σου επιθυμίες.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

strange way of life