Buzz

Ο Οζ Πέρκινς επιστέφει στον τρόμο με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Monkey»

στα 10

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Longlegs», βασισμένη στη μικρή ιστορία του Στίβεν Κινγκ, έρχεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2025.

Ο Οζ Πέρκινς επιστέφει στον τρόμο με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Monkey»

Ο σκηνοθέτης Οζ Πέρκινς είχε μια υπέροχη χρονιά φέτος μιας και η νέα του ταινία «Longlegs» κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα, γεγονός που το καθιστά την πιο εμπορικά επιτυχημένη ανεξάρτητη ταινία της χρονιάς. Και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για τη νέα του ταινία να βγει στις αίθουσες.

Η νέα του ταινία έχει τίτλο «The Monkey», της οποίας γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί, βασίζεται σε μια σύντομη ιστορία του Στίβεν Κινγκ και αφηγείται την ιστορία ενός παιχνιδιού πιθήκου με κάποιες καταραμένες δυνάμεις. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο δίδυμων αδερφών που συναντούν ένα καταραμένο παιχνίδι μαϊμού στη σοφίτα της οικογένειάς τους. Αφού έγιναν μάρτυρες θανάτων που φαινόταν να γίνονται λόγω του παιχνιδιού, τα δίδυμα αποφασίζουν να το πετάξουν. Χρόνια αργότερα, και μετά από περισσότερους θανάτους, τα δίδυμα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πολεμήσουν την κατάρα.

Διαβάστε ακόμα: To «The Life of Chuck» του Μάικ Φλάναγκαν αποκτά εταιρία διανομής

the monkey

Το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει πως η ταινία θα έχει μερικές από τις κλασικές σκηνοθετικές προσεγγίσεις τρόμου του Πέρκινς, φαίνεται πως αυτή την φορά τις συνοδεύει και με κάποιες αστίες στιγμές, ίσως για να μεγιστοποιήσει κάπως το παιχνιδιάρικο κλίμα της ιστορίας του Κινγκ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τέο Τζέιμς, Κρίστιαν Κόνβερι, Ελάιτζα Γουντ, Τατιάνα Μασλάνι, Κόλιν Ο'Μπράιεν, Ρόχαν Κάμπελ και Σάρα Λέβι.

Το «The Monkey» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου 2025.

the monkey