Buzz

Ξωτικά, δεινόσαυροι και... σύννεφα; Δείτε όλα τα τρέιλερ του Super Bowl

στα 10

Ολα τα τρέιλερ που παίχτηκαν στο ημίχρονο του Super Bowl μαζεμένα όλα μαζί σε ένα άρθρο για να μην ψάχνεστε.

Ξωτικά, δεινόσαυροι και... σύννεφα; Δείτε όλα τα τρέιλερ του Super Bowl

Δεινόσαυρους, χαμένες πόλεις, σκαντζόχοιρους μέχρι και ξωτικά αλλά κι ένα... πολυσύμπαν τρόμου.

Τα πάντα είχαν τα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του φετινού Super Bowl και εμείς εδώ στο Flix τα μαζέψαμε όλα μαζί σε ένα άρθρο για να μην ψάχνεστε.

«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Ο αγαπημένος μας Sorcerer Supreme επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον τρόμο του Πολυσύμπαντος στη νέα του ταινία σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

«The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Η Amazon παρουσίασε χτες, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl, το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power», η οποία θα εξελίσσεται κατά την διάρκεια της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, 2000 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

«Moon Knight»

Στη νέα σειρά του Disney+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, πρωταγωνιστούν οι Οσκαρ Αϊζακ και Ιθαν Χοκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Moon Knight».

«Jurassic World: Dominion»

Πρώτες σκηνές από την τελευταία ταινία της τριλογίας η οποία συνδυάζει το καινούργιο με το παλιό με αρκετές δόσεις νοσταλγίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jurassic World: Dominion».

«Nope»

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ μετά το «Τρέξε» και το «Us» έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nope».

«The Lost City»

H Σάντρα Μπούλοκ είναι μια συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των βιβλίων της. Οταν ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαγάγει την Μπούλοκ πιστεύοντας πως μπορεί να τον οδηγήσει στο μυθικό νησί που γράφει στο βιβλίο της, ο Τέιτουμ θα τρέξει να την σώσει.

«The Adam Project»

O Ράιαν Ρέινολντς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στο 2022 για να συναντήσει τον νεότερο εαυτό του για να σώσει το μέλλον στη νέα ταινία του Netflix.

«Sonic The Hedgehog 2»

O αγαπημένος μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει και αυτή την φορά φέρνει και παρέα, ανάμεσά τους και τον Ιντρις Ελμπα που δανείζει την φωνή του στον Knuckles.

«Ambulance»

Ο Μάικλ Μπέι επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, μια ακόμα ταινία δράσης γεμάτη εκρήξεις.