Buzz

To πρώτο τρέιλερ του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» είναι μέσα στην τρέλα και στον κοσμικό τρόμο

στα 10

Ο αγαπημένος μας Sorcerer Supreme επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον τρόμου του Πολυσύμπαντος στη νέα του ταινία σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι.

To πρώτο τρέιλερ του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» είναι μέσα στην τρέλα και στον κοσμικό τρόμο

Βρισκόμαστε ήδη στα βαθιά της Τέταρτης Φάση του MCU και ήδη το Πολυσύμπαν αποδεικνύεται πως είναι μια τρέλα για του ήρως της Marvel. Και δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από το Dr. Strange για να προσπαθήσει τουλάχιστον να αντιμετωπίσει τους τρόμους που κρύβει.

Αυτό φαίνεται πως ετοιμαζόμαστε να δούμε στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», την 28η ταινία της Marvel και η πέμπτη ταινία της Τέταρτη Φάσης, ο αγαπημένος σε όλους Sorcerer Supreme ετοιμάζεται να τα βάλει με τον χειρότερο εχθρό του, τον ίδιο του τον εαυτό. Ενας σκοτεινός Dr. Strange που για πρώτη φορά τον είδαν όσοι παρακολούθησαν την σειρά του Disney+ «What If…?», με την ταινία να προσπαθεί να συνδέσει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και στις υπόλοιπες σειρές της Marvel «WandaVision» και «Loki».

Διαβάστε ακόμα: O Doctor Strange ήταν αρχικά να κάνει την εμφάνισή του στο «WandaVision»

doctor strange in the multiverse of madness

Την σκηνοθεσία αυτή την φορά αναλαμβάνει ο Σαμ Ράιμι, ο οποίος έχει προσθέσει και αρκετά στοιχεία τρόμου στην ταινία, με τον Μάικλ Γουόλντρον, ο οποίος έγραψε το σενάριο του «Loki», και τον Τζέιντ Μπάρτλετ να υπογράφουν το σενάριο και τον Ντάνι Ελφμαν τη μουσική της ταινίας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Ολσεν, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Μπένεντικγ Γουόνγκ, Τσιούετελ Ετζιοφορ και η Ζοσίτι Γκόμεζ στον ρόλο της Αμερικα Τζάβεζ (aka Miss America).

To πρώτο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε είναι το ίδιο με εκείνο που προβλήθηκε μετά τους τίτλους τέλους του «Spider-Man: No Way Home» και τώρα μπορούν όλοι να το απολαύσουν και διαδικτυακά.

Η ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» αναμένεται στις αίθουσες στις 5 Μαΐου από την Feelgood Entertainment.

doctor strange in the multiverse of madness