Buzz

Οταν οι δεινόσαυροι (ξανα)περπάτησαν ανάμεσά μας. Πρώτο τρέιλερ του «Jurassic World: Dominion»

στα 10

Πρώτες σκηνές από την τελευταία ταινία της τριλογίας η οποία συνδυάζει το καινούργιο με το παλιό με αρκετές δόσεις νοσταλγίας.

Οταν οι δεινόσαυροι (ξανα)περπάτησαν ανάμεσά μας. Πρώτο τρέιλερ του «Jurassic World: Dominion»

Λίγοι μήνες έμειναν μέχρι να δούμε το «Jurassic World: Dominion» στη μεγάλη οθόνη, το θα αποτελεί και το τελευταίο κεφάλαιο της συγκεκριμένης τριλογίας. Και μπορεί ο πρόλογος που είδαμε πριν λίγους μήνες να μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι να μας περιμένει, αλλά το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χτες επιβεβαιώνει πως όχι μόνο μας περιμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά blockbuster του καλοκαιριού αλλά και πως θα μας πάει και πίσω στα παλιά.

Η ταινία υπόσχεται πως θα δούμε τους δεινόσαυρους να περιφέρονται στον έξω κόσμο προκαλώντας κάθε λογής χάος, αλλά αυτή την φορά ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ δεν θα είναι μόνοι για να τους αντιμετωπίσουν. Στην ταινία επιστρέφουν και οι αρχικοί τρεις πρωταγωνιστές της σειράς, Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν και Τζεφ Γκόλντμπλαμ για να προσφέρουν την απαραίτητη βοήθεια αλλά και, όπως κάθε τριλογία που σέβεται πλέον το φινάλε της, αρκετές δόσεις νοσταλγίας.

Διαβάστε ακόμα: Το franchise του «Jurassic» θα συνεχιστεί και μετά την ταινία «Jurassic World: Dominion»

jurassic world dominion

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν και οι Μαμούντου Ατιέ, Ομάρ Σι, Μπίντι Γουόνγκ, Σκοτ Χέιζ, Τζάστις Σμιθ, Ντανιέλα Πινέντα, Κάμπελ Σκοτ, Ντίσεν Λέχμαν και Ισαμπέλα Σέρμπον. Ο Κόλιν Τρέβοροου επιστρέφει αυτή την φορά στην σκηνοθεσία ενώ το σενάριο το συνέγραψε μαζί με την Εμιλι Καρμάικλ και τον Ντέρεκ Κόνολι. Το «Jurassic World: Dominion» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου.

jurassic world dominion