Buzz

O Κόλιν Τρέβοροου κυκλοφόρησε ένα πεντάλεπτο πρόλογο του «Jurassic World: Dominion»

στα 10

Ο συγκεκριμένος πρόλογος δεν θα παιχτεί στην ταινία και αποτελεί ένα μικρό ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο.

O Κόλιν Τρέβοροου κυκλοφόρησε ένα πεντάλεπτο πρόλογο του «Jurassic World: Dominion»

Το «Jurassic World: Dominion» ήταν μια από τις πολλές ταινίες που η κυκλοφορίας τους στις αίθουσες αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Κι ενώ ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, η ημερομηνία αυτή μεταφέρθηκε για τον Ιούνιο του 2022.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κόλιν Τρέβοροου για να κάνει την αναμονή λιγάκι πιο υποφερτή, μας χαρίζει έναν πεντάλεπτο πρόλογο για την ταινία, ο οποίος μας ταξιδεύει 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι δεινόσαυροι περπατούσαν πάνω στη Γη, μέχρι που το σκηνικό αλλάζει για να πάει και πάλι στο σήμερα όπου, ναι, και πάλι οι δεινόσαυροι περπατούν στη Γη.

Διαβάστε ακόμα: «I Remember You»: Οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ & Σαμ Νιλ τραγουδούν τη χαρά τους για το reunion τους στο «Jurassic World: Dominion»

jurassic world dominion

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος πρόλογος δεν θα παιχτεί στην ταινία όταν κυκλοφορήσει στις αίθουσες, και απλά αποτελεί κάτι σαν ορεκτικό του κυρίους πιάτου. Σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου και σενάριο του ίδιου και της Εμιλι Κάρμαϊκλ, το «Jurassic World: Dominion» (που ο Σαμ Νιλ χαρακτηρίζει «την καλύτερη ταινία όλων!») συνδυάζει την παλιά με τη νέα γενιά των ταινιών της σειράς: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, αλλά και Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλαμ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

jurassic world dominion