Buzz

Το franchise του «Jurassic» θα συνεχιστεί και μετά την ταινία «Jurassic World: Dominion»

στα 10

Αυτό αποκάλυψε ένας από τους παραγωγούς της ταινίας σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα.

Το franchise του «Jurassic» θα συνεχιστεί και μετά την ταινία «Jurassic World: Dominion»

Η ταινία «Jurassic World: Dominion» για αρκετούς φαίνεται πως σηματοδοτούσε όχι μόνο το τέλος της νέας τριλογίας αλλά, κυρίως, και το τέλος του franchise, μιας και επιστρέφουν και οι τρεις κύριοι χαρακτήρες του «Jurassic Park», κλείνοντας έτσι τον κύκλο της με την απαραίτητη νοσταλγία.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει μιας, και όπως αποκάλυψε ο παραγωγός της ταινίας Φρανκ Μάρσαλ, το franchise θα συνεχίσει και μετά από αυτή την ταινία. Μιλώντας στο /Film ο Μάρσαλ επιβεβαίωσε πως δεν το «Dominion» μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος της «World» τριλογίας, αλλά η σειρά έχει ακόμα μέλλον μπροστά της.

Διαβάστε ακόμα: O Κόλιν Τρέβοροου κυκλοφόρησε ένα πεντάλεπτο πρόλογο του «Jurassic World: Dominion»

jurassic world dominion

«Νομίζω ότι το “Dominion” θα ολοκληρώσει αυτήν την τριλογία, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θα καθίσουμε και θα δούμε ποιο είναι το μέλλον. Εχουμε αυτή την υπέροχη σειρά, το “Camp Cretaceous” [σ.σ. μια σειρά κινουμένων σχεδίων] στο Netflix. Προφανώς θέλουμε να κάνουμε ποιοτικές, καλές ταινίες με εξαιρετική αφήγηση, εξαιρετικούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες, αλλά σίγουρα θέλουμε να κάνουμε περισσότερα στον κόσμο του “Jurassic”», είπε ο Μάρσαλ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τελειώσει αυτή η τριλογία και πιο θα είναι μετά το μέλλον του franchise. Θα δούμε κάποια νέα ταινία σύντομα ή όπως και άλλα μεγάλα franchise θα περάσει πρώτα κι αυτή από τη μικρή οθόνη με κάποιες live action σειρές; Πιστεύουμε θα είναι μια απάντηση που δεν θα αργήσουμε αρκετά να μάθουμε.

Το «Jurassic World: Dominion» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου.