Industry

Oι αδελφοί Σάφντι υπογράφουν με την ΗΒΟ

στα 10

Μετά την επιτυχημένη πορεία του «Uncut Gems», οι Τζος και Μπένι Σάφντι υπέγραψαν διετές συμβόλαιο με την ΗΒΟ.

Oι αδελφοί Σάφντι υπογράφουν με την ΗΒΟ
Με τον Ανταμ Σάντλερ, πρωταγωνιστή του περσινού indie διαμαντιού τους «Uncut Gems»

Oι Τζος και Μπένι Σάφντι, σκηνοθέτες του περσινού indie διαμαντιού «Uncut Gems» και του «Good Time» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, στρέφουν τώρα το μοναδικό βλέμμα τους στην μικρή οθόνη.

Αν δεν πιστεύετε εμάς, διαβάστε την κριτική του Γιώργου Λάνθιμου: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψηφίζει «Uncut Gems», Ανταμ Σάντλερ και Αδελφούς Σάφντι

Safdie 607

Οι αδελφοί Σάφντι υπέγραψαν συμβόλαιο με την ΗΒΟ: δύο χρόνια αποκλειστικότητα, όπου δεσμεύονται να παράγουν τηλεοπτικά πρότζεκτς μέσω της εταιρίας τους Elara Pictures και με executive producer την Α24.

Η Α24 ήταν η εταιρία που χειρίστηκε το «Uncut Gems» για τους Σάφντι, μία συνεργασία που εξελίχθηκε σε θρίαμβο (συνεργασία με το Netflix και την πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία της εταιρίας).

Παρόλο που η ΗΒΟ κρατά κλειστά τα χαρτιά της και δεν έχει διευκρινήσει ακόμα τη μορφή της συνεργασίας (ταινίες; μίνι σειρές;) η εμπιστοσύνη του καναλιού στους αδελφούς Σάφντι είναι συνεπής με το καλλιτεχνικό και εμπορικό θάρρος που η ΗΒΟ έχει δείξει σε όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής ιστορίας της: από τους «Sopranos» μέχρι το «Game of Thrones» και από το «Lost» μέχρι το «True Detective» ή το «Big Little Lies», η ΗΒΟ πάντα στήριζε τολμηρές δημιουργίες με ρίσκο και ποιότητα.

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα σκαρφιστούν οι αδελφοί Σάφντι για την μικρή οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα: