Buzz

Τι συνδέει τον Κουέντιν Ταραντίνο με τον Elvis και τα... Golden Girls;

στα 10

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, ο Ταραντίνο μίλησε για... τα (άγνωστα) πρώτα βήματα της καριέρας του.

Τι συνδέει τον Κουέντιν Ταραντίνο με τον Elvis και τα... Golden Girls;

Ο Κουέντιν Ταραντίνο γνωρίζει φέτος μία αποθεωτική πορεία προς τα Οσκαρ. Από τον Μάιο που το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»](https://flix.gr/cinema/once-upon-a-time-in-hollywood-review.html) έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, ο σκηνοθέτης έχει την αγάπη των κριτικών, του κοινού και των βραβείων: λίγες μέρες πριν η ταινία απέσπασε 3 Χρυσές Σφαίρες ( Καλύτερης Ταινίας, Κωμωδία ή Μιούζικαλ, Σεναρίου και Β Ανδρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ)

Καλεσμένος, αμέσως μετά την τελετή, στο Late Night Show του Τζίμι Φάλον, ο Ταραντίνο μίλησε για πολλά - ευδιάθετος και απολαυστικός, όπως πάντα.

Διαβάστε κι αυτό: «Swinging Sixties»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιλέγει 9 ταινίες για έναν «Once Upon a Time in Hollywood» μαραθώνιο

Tarantino Elvis Golden Girls 607

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης όμως αποκάλυψε ένα τρίβια της καριέρας του που είναι ιδιαίτερα αστείο και διασκεδαστικό. Λίγο μετά τα χρόνια του βίντεο κλαμπ και λίγο πριν το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Reservoir Dogs», ο Ταραντίνο, ως γνωστόν, δούλευε κι ως (αποτυχημένος) ηθοποιός.

Μία δουλειά που του κάθισε ήταν ως extra στη διάσημη τηλεοπτική κωμική σειρά «Τα Χρυσά Κορίτσια» (The Golden Girls). Εκανε έναν σωσία του Ελβις Πρίσλεϊ σε γάμο στο Λας Βέγκας.

Το μόνο που έκανα ήταν να στείλω μια φωτογραφία μου. Βλέπετε, σε όλα τα 80ς εγώ κυκλοφορούσα σαν τον Ελβις - με κοκόρι. Κουρευόμουν σε επαγγελματία ροκαμπίλι κουρέα, όχι αστεία...»

Αυτό όμως είχε και συνέχεια: ενώ τα χρήματα συμμετοχής στο επεισόδιο δεν ήταν από μόνα τους σπουδαία, έγινε τέτοια επιτυχία που απέκτησε και δεύτερο μέρος. Και μετά παιζόταν συνεχώς σε επαναλήψεις και σπέσιαλ αφιερώματα των «Golden Girls». Οσο συνέβαινε αυτό, ο Ταραντίνο ήταν στο pre-production του «Reservoir Dogs» και χρειαζόταν χρήματα για την ταινία.

Ο Ελβις και τα Χρυσά Κορίτσια φρόντισαν για αυτό:


Διαβάστε περισσότερα: