Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 19 Αυγούστου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 19 Αυγούστου

Πληθώρα νέων ταινιών και επανεκδόσεων και για την πρώτη εβδομάδα μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Με το μεγάλο στοίχημα να παραμένει μέχρι πότε θα μπορούν να μείνουν ανοιχτά τα θερινά σινεμά και πώς ακριβώς θα γίνει η επάνοδος στις κλειστές αίθουσες.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.


stillwater

Ζήτημα Χρόνου (Stillwater) του Τόμ ΜακΚάρθι

Ενας Αμερικανός εργάτης διύλισης πετρελαίου από την Οκλαχόμα ταξιδεύει στην Μασσαλία για να επισκεφθεί την αποξενωμένη κόρη του, η οποία βρίσκεται στην φυλακή για έναν φόνο που όπως ισχυρίζεται δεν έχει κάνει. Αντιμέτωπος με δυσκολίες στην επικοινωνία λόγω γλώσσας, με τις πολιτισμικές διαφορές και έναν πολύπλοκο νομικό σύστημα, ο Μπιλ χτίζει μια καινούρια ζωή στην Γαλλία καθώς αναλαμβάνει να βρει τρόπο να δικαιώσει την κόρη του.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία του Τομ ΜακΚάρθι («Spotlight») με τον Ματ Ντέιμον στον πρωταγωνιστικό ρόλο. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

The Suicide Squad 2 607

The Suicide Squad του Τζειμς Γκαν

Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρεβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονται έγκλειστοι οι χείριστοι εγκληματίες και θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν – ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X. Ποια είναι η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί μία εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από τους Μπλάντσπορτ, Πισμέικερ (Ειρηνοποιό), Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σαβάντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλάκγκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, τη Χάρλεϊ Κουίν. Έπειτα, να εξοπλιστούν ανάλογα της περίστασης και να πέσουν (κυριολεκτικά) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς, νησί του Κόρτο Μαλτέζε. Μέσα σε μία ζούγκλα γεμάτη εχθρούς και αντάρτικες δυνάμεις σε κάθε στροφή, η φονική ομάδα βρίσκεται σε αποστολή αναζήτησης και καταστροφής, με τον Συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ από εδάφους να προσπαθεί να τους κρατήσει φρόνιμους και τους κυβερνητικούς τεχνικούς της Αμάντα Γουόλερ στα αυτιά τους, να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση. Και όπως πάντα, μία λάθος κίνηση και είναι όλοι νεκροί (είτε βρεθούν στα χέρια των αντιπάλων τους, ή ενός μέλους της ομάδας ή της ίδιας της Γουόλερ). Αν κάποιος ήθελε να βάλει ένα στοίχημα, η έξυπνη κίνηση θα ήταν να ποντάρει εναντίον όλων.

Νέα Ομάδα Αυτοκτονίας από τον απολυμένο από τη Disney Τζέιμς Γκαν των «Guardians of the Galaxy». | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

mon cousin

Το Ξαδελφάκι Μου (Mon Cousin) του Γιαν Κουνέν

Ο διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης διεθνούς εταιρείας κρασιού είναι ανήσυχος, γιατί πρέπει να συναντήσει ξανά τον ατζαμή εξάδελφό του, συνιδιοκτήτη του 50% των μετοχών της εταιρείας, προκειμένου να υπογράψει τη συνέχεια της διαχείρισή της. Η ανησυχία του Πιέρ είναι δικαιολογημένη, γιατί όπου και όποτε εμφανίζεται ο Αντριέν, όλα γίνονται περίπλοκα...

Γαλλική κωμωδία του Γιαν Κουνέν με τον Βενσάν Λαντόν. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Dragon Rider

Ταξίδι με τον Δράκο Μου (Dragon Rider) του Τόμερ Εσεντ

Ο Ψευτοφωτιάς, ένας νεαρός ασημένιος δράκος έχει μπουχτίσει να κρύβεται και θ έλει να δείξει στην παλαιότερη γενιά ότι είναι αληθινός δράκος. Όταν οι άνθρωποι βάζουν μπρος για να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο της οικογένειας του, ξεκινάει κρυφά ένα επικό ταξίδι με τη σκιουρίνα Σόρελ. Σκοπός του είναι να βρει την «Άκρη του Ουρανού», ένα μυστικό παράδεισο για δράκ ους κάπου στα Ιμαλάια, αλλά στον δρόμο τους πέφτουν πάνω στον νεαρό Μπεν, που ισχυρίζεται ότι είναι δρακοκαβαλάρης. Ενώ ο Μπεν και ο ασημένιος δράκος γίνονται φίλοι, η Σόρελ είναι επιφυλακτική και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπεν με κάθε ευκαιρία. Το παράξ ενο τρίδυμο πρέπει να συνεργαστεί, γιατί τους κυνηγάει ο Χρυσοκέφαλος, ένα μοχθηρό τέρας - δημιούργημα ενός αλχημιστή που σκοπεύει να καταβροχθίσει κάθε δράκο στη Γη.

Γερμανικό animation με δράκους και σύγχρονους ιππότες. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Rouge

Τρία Χρώματα: Η Κόκκινη Ταινία (Trois Couleurs: Rouge) του Κριστόφ Κισλόφσκι

Μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο γνωρίζεται με έναν πικρόχολο συνταξιούχο δικαστή με αφορμή τον σκύλο του, και ανακαλύπτει ότι το χόμπι του είναι να κατασκοπεύει τους γείτονές του. Στην αρχή εξοργίζεται, αλλά οι συναντήσεις τους σύντομα οδηγούν σε έναν παράξενο δεσμό, ενώ παράλληλα η ιστορία τους αντικατοπτρίζεται σε εκείνη ενός νεαρού φοιτητή της νομικής με πολλά κοινά με τον δικαστή.

Το τρίτο και καταληκτικό μέρος της θρυλικής τριλογίας του Κριστόφ Κισλόφσκι, το κύκνειο άσμα ενός σπουδαίου δημιουργού. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

young frankenstein main

Φρανκενστάιν Τζούνιορ (Young Frankenstein) του Μελ Μπρουκς

Ο Δρ Φρέντερικ Φρανκενστάιν, ο εγγονός του Βίκτωρ Φρανκενστάιν, είναι ένας καθηγητής σε ένα κολέγιο ιατρικής στην Αμερική. Ο Δρ Φρανκενστάιν επίσης ισχυρίζεται πως το όνομά του προφέρεται Φρον-κεν-στίν (Fron-ken-steen), γιατί ντρέπεται για την καταγωγή του. Μια μέρα, μετά από μια διάλεξη, ο Δρ Φρανκενστάιν ειδοποιείται από τον δικηγόρο Χερ Φωλκστάιν πως έχει κληρονομήσει τον τίτλο ευγένειας από τον προπάππο του, τον Βαρόνο Μποφώρ φον Φρανκενστάιν, και την οικογενειακή κατοικία των προγόνων του, το κάστρο Φρανκενστάιν στην Τρανσυλβανία. Έτσι, ο Δρ Βαρόνος Φρέντερικ φον Φρανκενστάιν ταξιδεύει στην Τρανσυλβανία, και εκεί γνωρίζει τους δύο βοηθούς του στο εργαστήριο: την πανέμορφη Ίνγκα και τον καμπούρη Ίγκορ - που ισχυρίζεται πως το όνομά του προφέρεται Άιγκορ (Igor - Eye-gor). Μαζί με τον Άιγκορ και την Ίνγκα, ο Δρ Φρανκενστάιν γνωρίζει και την παρανοϊκή οικονόμο του κάστρου, την Φράου Μπλούχερ. Μια νύχτα, ακολουθώντας μια μουσική βιολιού, περνά μέσα από το μυστικό πέρασμα της βιβλιοθήκης του δωματίου του και ανακαλύπτει το εργαστήριο και την προσωπική βιβλιοθήκη του παππού του. Μέσα στα βιβλία και τα έγγραφα της βιβλιοθήκης, ανακαλύπτει ένα χειρόγραφο εγχειρίδιο με τον τίτλο «Πώς τα κατάφερα, από τον Βίκτωρα Φρανκενστάιν», που εξηγεί πώς ο Βίκτωρ δημιούργησε το τέρας του Φρανκενστάιν, που το θεώρησε ζωή. Ο Φρέντερικ διαβάζει το βιβλίο και αποφασίζει να παραδεχτεί το όνομά του και να φτιάξει το δικό του τέρας. Έτσι, μετά από δύο κλοπές φρεσκοθαμμένου πτώματος και εγκέφαλου, ο Δρ Φρανκενστάιν φτιάχνει το τέρας και του δίνει ζωή. Όμως το τέρας δεν θα προκύψει όπως το ήθελε ο Φρέντερικ.

To παραληρηματικό αριστούργημα του Μελ Μπρουκς - η απόλυτη έννοια στο comedy horror. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Betty Blue 607

Μπέτυ Μπλου (37°2 le Μatin) του Ζαν-Ζακ Μπενέξ

Ο Ζοργκ κι η Μπέτι, δύο πόλοι του ίδιου μαγνήτη, απρόβλεπτοι και τρελοί ταυτόχρονα, ζουν στα όρια- όχι βάσει κάποιας εκκεντρικής κοσμοθεωρίας, αλλά γιατί είναι έτσι από τη φύση τους. Εκείνος, είναι ερασιτέχνης συγγραφέας, που έχει παρατήσει το έργο του και ζει μια νορμάλ, λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα, σε ένα παραλιακό μπανγκαλόου. Εκείνη, εισβάλει στη ζωή του με μια παθιασμένη αφοσίωση σε εκείνον και το ταλέντο του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά που τον αναταράζει.

Το παροξυσμικό love story του Ζαν-Ζακ Μπενέξ με την Μπεατρίς Νταλ και τον Ζαν-Χιου Ανγκλάντ που τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού σινεμά πίσω στο 1986. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.