Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 18 Μαΐου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη και κάντε πρόγραμμα!

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 18 Μαΐου

Ξεκινά η γαλλοισπανική επέλαση στα θερινά, συν ένα franchise που φτάνει στα 10 του χρόνια. Στην πιο προεκλογική εβδομάδα της χρονιάς.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

el test

Το Τεστ (El Test) του Ντάνι ντε λα Ορντέν

Eνα παντρεμένο ζευγάρι τριαντάρηδων με οικονομικά προβλήματα, αίφνης αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή. Ένας από τους καλύτερούς τους φίλους, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, τους προτείνει να κάνουν ένα ψυχολογικό τεστ προσωπικότητας που έχει δημιουργήσει η κοπέλα του, μία επιτυχημένη ψυχολόγος, γκουρού της αυτοβοήθειας. Το τεστ βασίζεται σε μία και μοναδική ερώτηση: «Τι θα προτιμούσατε; Εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο ευρώ σε δέκα χρόνια;». Η απάντηση δεν είναι καθόλου αυτονόητη, και αυτό που ξεκινά ως ένα διασκεδαστικό τεστ χαρακτήρων θα οδηγήσει σε απροσδόκητες εξελίξεις.

Κωμωδία καταστάσεων από την Ισπανία.

fast x

Fast X του Λουί Λετεριέ

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό. Μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση, σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους.

Une Belle Course

Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν (Une Belle Course) του Κριστιάν Καριόν

Η Μαντλέν, καλεί ένα ταξί. Ο Σαρλ, ένας απογοητευμένος από τη ζωή του οδηγός με τρυφερή καρδιά, δέχεται να την περάσει, από τα μέρη που επηρέασαν τη ζωή της. Μέσα από τους δρόμους του Παρισιού, αποκαλύπτεται το εξαιρετικό παρελθόν της.Δεν το γνωρίζουν ακόμα αλλά, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, θα δημιουργηθεί μια φιλία, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Ο Ντάνι Μπουν και η Λιν Ρενό στις περιπέτειες ενός αταίριαστου ζευγαριού.

en corps

Ο Τελευταίος Χορός (En Corps) του Σεντρίκ Κλαπίς

Η Ελίζ νόμιζε ότι είχε την τέλεια ζωή: τον ιδανικό σύντροφο και μια καριέρα ως μπαλαρίνα. Ολα γκρεμίζονται όταν τσακώνει τον φίλο της με την αναπληρώτρια χορεύτριά της, και αφού τραυματίζεται στη σκηνή, όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να χορέψει ξανά. Ο δρόμος για την φυσική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη θα την οδηγήσει, μακριά από το Παρίσι σε μία γραφική τοποθεσία, όπου οι φίλοι, ένας νέος έρωτας κα η ελευθερία του σύγχρονου χορού θα την βοηθήσουν να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της, αλλά πιο σημαντικά, με τον ίδιο της τον εαυτό.

Ο Σεντρίκ Κλαπίς στην ιστορία ενός ονείρου που θα βγει αληθινό.

simone

Σιμόν Βέιλ: Η Γυναίκα του Αιώνα (Simone) του Ολιβιέ Νταάν

Η ιστορία της ζωής της Σιμόν Βέιλ μέσα από κομβικά γεγονότα του εικοστού αιώνα. Τα παιδικά της χρόνια, οι πολιτικές της μάχες, οι τραγωδίες της. Ενα οικείο και επικό πορτρέτο μιας εξαιρετικής γυναίκας που αμφισβήτησε και μεταμόρφωσε εξαιρετικά την εποχή της, υπερασπίζοντας ένα ουμανιστικό μήνυμα που εξακολουθεί να είναι πολύ επίκαιρο σήμερα.

Η βιογραφική ταινία του Ολιβιέ Νταάν για την Σιμόν Βέιλ.

nyremberg

Νυρεμβέργη (Nyurnberg) του Νικολάι Λέμπεντεφ

Το 1945, το Διεθνές Στρατιωτικό Δικαστήριο ξεκινά τις εργασίες του στη Νυρεμβέργη. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων από όλο τον κόσμο έρχεται στη δίκη, η οποία αργότερα θα ονομαστεί Δίκη του Αιώνα: η πόλη είναι γεμάτη με δημοσιογράφους, δικηγόρους, μεταφραστές και μάρτυρες. Υπηρετώντας στο γραφείο του σοβιετικού στρατιωτικού διοικητή στο Βερολίνο, συμμετέχοντας στην επίθεση στην πρωτεύουσα του Τρίτου Ράιχ, ο αξιωματικός πληροφοριών-μεταφραστής Λοχαγός Ιγκόρ Βόλγκιν έλαβε επιστολές από τον αδελφό του καλλιτέχνη Νικολάι, ο οποίος χάθηκε το 1942. Οι επιστολές απευθύνονταν στη μητέρα, που πέθανε στο πολιορκημένο Λένινγκραντ. Οι επιστολές στάλθηκαν από τη Νυρεμβέργη, που βρίσκεται στην Αμερικανική Ζώνη Κατοχής στη Γερμανία. Ο Ιγκόρ. Βόλγκιν εκμεταλλευόμενος την ανάγκη παρουσίας μεταφραστών ως μέρος της σοβιετικής αντιπροσωπείας στις δίκες της Νυρεμβέργης, φτάνει στη Νυρεμβέργη για να αναζητήσει τον αδελφό του.

Η Δίκη του Αιώνα σε μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά, βασισμένη στο βιβλίο του Αλεξάντερ Ζβιάγκιντσεφ «Forever and ever». Από τις 18 Μαΐου στις αίθουσες.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!