Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Κινηματογραφική εβδομάδα με νέα μέτρα, βαρύ πυροβολικό για το ελληνικό σινεμά, υπέροχες ταινίες από όλον τον κόσμο και ένα θρίλερ που περιμέναμε καιρό.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας. Αναζητήστε ακόμη ποιες αίθουσες λειτουργούν ως covid-free και ποιες ως μικτοί χώροι.


exil

Εξόριστος (Exil) του Βισάρ Μορίνα

Ο Τζαφέρ, ένας σαρανταπεντάχρονος φαρμακευτικός μηχανικός από το Κόσοβο, ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Μια μέρα, όταν βρίσκει ένα νεκρό ποντίκι αφημένο στο κατώφλι του σπιτιού του, η αρχική ανησυχία του για τη ρατσιστική συμπεριφορά των συναδέλφων του μετατρέπεται σε πανικό. Καθώς αρχίζει να υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα, το όριο ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνει επικίνδυνα. Ένα σκοτεινό θρίλερ με σουρεαλιστικές πινελιές, που εξερευνά τις έννοιες της ταυτότητας και του εκπατρισμού, τρυπώνοντας στην άβυσσο της παράνοιας.

Σε παραγωγή της Μάρεν Αντε, η δεύτερη ταινία του Βισάρ Μορίνα. Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Wheel of Fortune and Fantasy 607

Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας (Wheel of Fortune and Fantasy) του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι

Ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίγωνο, μια εκδικητική χειρονομία αποπλάνησης που θα έχει αναπάντεχη κατάληξη και η συνάντηση δύο παλιών συμμαθητριών, που θα οδηγήσει σε ένα λυτρωτκό παιχνίδι ρόλων. Ο πιο πολυσυζητημένος Ιάπωνας σκηνοθέτης των τελευταίων ετών επιβεβαιώνει τη φήμη του με ένα σαγηνευτικό τρίπτυχο ιστοριών για τις δαιμόνιες συμπτώσεις και τις αθέατες επιθυμίες που καθορίζουν υπογείως τις ανθρώπινες ζωές.

H σπονδυλωτή ταινία του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι που κέρδισε την Αργυρή Άρκτο του Φεστιβάλ Βερολίνου 2021. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

The Factory

Το Εργοστάσιο (The Factory) του Γιούρι Μπίκοφ

Όταν ένας ντόπιος ολιγάρχης σε μια μικρή ρωσική πόλη ανακοινώνει την πτώχευση του εργοστασίου του, οι απλήρωτοι εργάτες αποφασίζουν να τον απαγάγουν για να πάρουν πίσω ό, τι τους ανήκει. Οι σωματοφύλακές του και η αστυνομία καταφθάνουν αμέσως και οι εξοργισμένοι εργάτες παγιδεύονται στο εργοστάσιο. Πώς θα γλιτώσουν από ανθρώπους που δεν διστάζουν να σκοτώσουν για να υπερασπίσουν το μεγάλο αφεντικό της περιοχής;

Η ταινία του Γιούρι Μπίκοφ που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια με τον εξαιρετικό «Ηλίθιο». | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Καλάβρυτα 1943

Καλάβρυτα 1943 του Νικόλα Δημητρόπουλου

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

H ταινία του Νικόλα Δημητρόπουλου με τον Μαξ φον Σίντοφ στον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

antlers main

Antlers του Σκοτ Κούπερ

Σε μια μικρή πόλη του Oρεγκον, μια δασκάλα (Κέρι Ράσελ) και ο αδερφός της (Τζέσι Πλέμονς), ο τοπικός σερίφης, ανακαλύπτουν πως ένας νεαρός μαθητής (Τζέι Τι Κόρμπιτ) κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό με τρομακτικές συνέπειες.

Ακόμη κι αν αυτή είναι η πρώτη ταινία τρόμου που σκηνοθετεί ο Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart») το όνομα του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στην παραγωγή, μας κάνει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

the boss baby 2

Αρχηγός Από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση (The Boss Baby 2) του Τομ ΜακΓκραθ

Τα αδέρφια Τέμπλετον, έφηβοι πια, επιστρατεύονται από τον νέο κατάσκοπο μπέμπη για να σταματήσουν έναν καθηγητή που σβήνει την παιδική ηλικία από όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως.

Η Dreamworks Animation συνεχίζει την παράδοση του «Αρχηγού Από Κούνια», με ήρωα τον υπερ-κατάσκοπο μπέμπη που κρατάει χαρτοφύλακα! Με έξτρα αναφορές στον Ντόναλντ Τραμπ. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας. Αναζητήστε ακόμη ποιες αίθουσες λειτουργούν ως covid-free και ποιες ως μικτοί χώροι.