Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το remake του «Pet Sematary» του Στίβεν Κινγκ

στα 10

Τίποτα δεν μένει νεκρό για πολύ. Ούτε αυτή η κλασσική ιστορία τρόμου του Κινγκ η οποία ετοιμάζεται για το δικό της remake.

Πρώτες φωτογραφίες από το remake του «Pet Sematary» του Στίβεν Κινγκ

Βρισκόμαστε σε μια εποχή οίστρου για ό,τι Στίβεν Κινγκ. Μετά την τεράστια επιτυχία του «It», έρχονται στην μεγάλη οθόνη κι άλλες ταινίες βασισμένες στις ιστορίες του μαιτρ του τρόμου, όπως «Doctor Sleep», «In the Tall Grass», «The Boogeyman» και τους «Νυχτερίτες». Στη λίστα αυτή έχει προστεθεί ήδη και η κλασσική ιστορία τρόμου «Pet Sematary».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που μια από τις πιο τρομαχτικές ιστορίες του Κινγκ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το 1989 η Μαίρη Λάμπερτ σκηνοθέτησε την ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, με όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά όμως, είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Και φυσικά ήρθε πια η ώρα για ένα remake σε σκηνοθεσία των Κέβιν Κούλτς και Ντένις Γουίντμαϊερ.

Η ιστορία θέλει την οικογένεια Κριντ να μετακομίζει σε ένα σπίτι στην εξοχή, όπου πίσω από αυτό υπάρχει ένα νεκροταφείο ζώων. Οταν ένα φορτηγό σκοτώνει την γάτα τους, ο Λούις Κριντ αποφασίζει να την θάψει στο νεκροταφείο αλλά γρήγορα ανακαλύπτει πως τίποτα εκεί δεν μένει νεκρό για πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμα: O «Μπαμπούλας» του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τους σεναριογράφους του «Ενα Ησυχο Μέρος»

pet cematary 607

pet cematary 607

Το Entertainment Weekly έχει τις πρώτες εικόνες από την ταινία, ανάμεσά τους και μια με την γάτα της οικογένειας Κριντ, τον Γουίνστον Τσέρτσιλ, γνωστό κι ως Τσερτς. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζον Λίθγκοου, Τζέισον Κλαρκ και Εϊμι Σέιμετζ.

Το «Pet Sematary» θα κυκλοφορήσει στον Απρίλιο του 2019 στις αίθουσες. Και όπου υπάρχουν φωτογραφίες, σύντομα θα ακολουθήσει και κάποιο τρέιλερ, μάλλον μέσα στην άλλη βδομάδα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

pet cematary 607

pet cematary 607

pet cematary 607

pet cematary 607

pet cematary 607