Buzz

O «Μπαμπούλας» του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τους σεναριογράφους του «Ενα Ησυχο Μέρος»

στα 10

Μια μικρή ιστορία του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ έρχεται να στοιχειώσει ξανά τα όνειρά σας.

O «Μπαμπούλας» του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τους σεναριογράφους του «Ενα Ησυχο Μέρος»

Αλλη μια μέρα, άλλη μια κινηματογραφική μεταφορά κάποιου βιβλίου του Στίβεν Κινγκ. Αυτή την φορά η μικρή ιστορία του Κινγκ «Ο Μπαμπούλας» (να μην μπερδευτεί με την αρκετά κακή ταινία τρόμου του 2005 σε σκηνοθεσία Στίβεν Κέι με το ίδιο τίτλο) ετοιμάζεται να γίνει ταινία από τους Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς, τους σεναριογράφους του «Ενα Ησυχο Μέρος», και την 20th Century Fox.

H μικρή αυτή ιστορία αρχικά δημοσιεύτηκε το 1973 και ξανά το 1978 σε μια ανθολογία μικρών ιστοριών του Κινγκ με τίτλο «Νυχτερινή Βάρδια», και μιλάει για έναν πατέρα που ανακαλύπτει πως τα παιδιά του τρομοκρατούνται από μια διαβολική οντότητα η οποία κρύβεται στην ντουλάπα του δωματίου τους. Οι φαν του Κινγκ γνωρίζουν πως πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή ιστορία και ένα από τα καλύτερα δείγματα γραφής της πρώιμης εποχής του μετρ του τρόμου. Η ιστορία αυτή μάλιστα είναι τόσο δημοφιλής που έχει ήδη μεταφερθεί εφτά φορές ως ταινία μικρού μήκους, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη της μεγάλου μήκους μεταφορά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ξαβιέ Ντολάν στο σίκουελ του «It»!

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Σον Λέβαϊ και Νταν Λίβαϊν του 21 Laps, της εταιρείας παραγωγή που έχει αναλάβει ταινίες και σειρές όπως «Η Αφιξη», «Stranger Things» και την σειρά ταινιών «Μια Νύχτα στο Μουσείο». Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινωθεί ποιος θα την σκηνοθετήσει, αλλά το σενάριό της σίγουρα δεν θα μπορούσε να πέσει σε καλύτερα χέρια.

Ο «Μπαμπούλας» έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ιστορίες και βιβλία του Κινγκ που ετοιμάζονται να βρουν τον δρόμο τους στην μεγάλη και την μικρή οθόνη όπως το «Pet Cematary», «Doctor Sleep», «In the Tall Grass» και τους «Νυχτερίτες». Κάποια στιγμή το Χόλιγουντ θα ξεμείνει από ιστορίες του Κινγκ για να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη αλλά, από ότι φαίνεται, αυτή η στιγμή θα αργήσει να έρθει.

Διαβάστε ακόμα:

boogeyman 607