Buzz

Νέες προσθήκες στο καστ του δεύτερου κεφαλαίου του «It»

στα 10

Οι ενήλικοι ρόλοι των Εντι Κάσπμπρακ και Σταν Ούρις βρήκαν τους πρωταγωνιστές τους.

Νέες προσθήκες στο καστ του δεύτερου κεφαλαίου του «It»

Σιγά-σιγά το καστ του δεύτερου κεφαλαίου της ταινίας «It» του Αντι Μουσιέτι αρχίζει να ολοκληρώνεται. Μετά τις ανακοινώσεις πως η Τζέσικα Τσαστέιν, ο Τζέιμς ΜακΑβόι και ο Μπιλ Χέιντερ θα ενσαρκώσουν τους ενήλικους ρόλους των Μπέβερλι, Μπιλ και Ρίτσι αντίστοιχα, αποκαλύφθηκε χτες πως και ο Τζειμς Ράνσον, γνωστός από τους ρόλους του στο «Tangerine» και «Sinister» πήρε τον ρόλο του Εντι Κάσπμπρακ. Ο ίδιος έτρεξε να ανεβάσει την είδηση αυτή στον λογαριασμό του στο twitter, αλλά λίγο μετά την έσβησε, ίσως γιατί δεν έπρεπε να κάνει την ανακοίνωση αυτή ακόμα, αλλά την ίδια είδηση επιβεβαίωσαν και άλλες πηγές.

Διαβάστε ακόμα: «Φέρτε και πάνες μαζί σας». Το δεύτερο κεφάλαιο του «It» αναμένεται να είναι ακόμη πιο τρομαχτικό

james ransone twitter it 2 607

Ομως τα νέα δεν σταματούν εδώ. Ο Αντί Μπιν, από την ταινία «Divergent: Allegiant» πήρε τον ρόλο του ενήλικα Σταν Ούρις, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. Και ενώ οι Τσαστέιν, ΜακΑβόι και Χέιντερ είναι αρκετά γνωστά ονόματα, οι φήμες που ήθελαν πως πέρα από αυτούς το υπόλοιπο θα είναι κάπως λιγότεροι γνωστοί φαίνεται πως αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Από την άλλη βέβαια ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα για τους ρόλους των Μπεν Χάνσκομ και του Μάικ Χάνλον, που μάλλον θα γίνει αρκετά σύντομα.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι ενώ το δεύτερο κεφάλαιο του «It» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: