Buzz

O Pennywise κατακτά το ίντερνετ με τo τρέιλερ του «It» να σπάει τα ρεκόρ

στα 10

Το τρέιλερ του «It» κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές μέσα σε λίγες ώρες.

O Pennywise κατακτά το ίντερνετ με τo τρέιλερ του «It» να σπάει τα ρεκόρ

Όταν ανακοινώθηκε πως ένα από τα πιο τρομαχτικά βιβλία του Στίβεν Κινγκ, το «It», θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα με την μορφή δυο ταινιών, πολλοί οπαδοί του βιβλίου είχαν αρκετούς ενδοιασμούς για το τελικό αποτέλεσμα. Όμως με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ της ταινίας την Τετάρτη που μας πέρασε, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, όλα αυτά εξαφανίστηκαν. Το τρέιλερ ήταν ένα από τα πιο τρομαχτικά πράγματα που έχουμε δει εδώ και καιρό, με τον κλόουν Pennywise να δείχνει αρκετά σκιαχτικός αποδεικνύοντας τον λόγο που ο Κινγκ είχε δώσει την έγκρισή του για την ταινία. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το τρέιλερ ήδη κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στο ίντερνετ.

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι πιο τρομακτικό από το τρέιλερ του «It» του Στίβεν Κινγκ;

it

Μέσα σε 24 ώρες το τρέιλερ του «It» ξεπέρασε τις 197 εκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ μάλιστα εκείνες του «Fate of the Furious» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη και ήταν 139 εκατομμύρια. Μέσα σε 36 ώρες μάλιστα έφτασε τις 246 εκατομμύρια θεάσεις. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το Deadline, το τρέιλερ του «It» έφτασε τα 81 εκατομμύρια θεάσεις στο Facebook και πάνω από 1.8 εκατομμύρια shares, κάνοντας το viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ενώ το emoji κόκκινο μπαλόνι κατέκτησε το twitter.

Για την ιστορία, πέρα από το τρέιλερ του «Fate and the Furious» το «It» ξεπέρασε και αυτά των «Beauty and the Beast» (128 εκατομμύρια θεάσεις), «Fifty Shades Darker» (114 εκατομμύρια θεάσεις) και «Star Wars: The Force Awakens» (112 εκατομμύρια θεάσεις).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Περισσότερος Pennywise

it poster

Tags: it