Buzz

Ετσι (τρομακτικός) θα μοιάζει ο Pennywise στο «It» του Στίβεν Κινγκ

στα 10

O διάσημος, τρομακτικός κλόουν του «It» του Στίβεν Κινγκ παίρνει πάλι σάρκα και οστά στην κινηματογραφική μεταφορά που αναμένεται το 2017.

Ετσι (τρομακτικός) θα μοιάζει ο Pennywise στο «It» του Στίβεν Κινγκ

Το «It», γραμμένο το 1986, αφηγείται την ιστορία επτά παιδιών που τρομοκρατούνται από ένα αποτρόπαιο πλάσμα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο μπροστά τους προκειμένου να τα γοητεύσει με τη μορφή ενός κλόουν, του διάσημου Pennywise και υπάρχει ήδη στη μορφή μιας τηλεταινίας αλλά και ως μακροχρόνιο πρότζεκτ που φτάνει επιτέλους στην πραγματοποίησή του.

Ηταν 1990 όταν το «It» γυρίστηκε για την τηλεόραση σε μια όχι ακριβώς σπουδαία τηλεταινία από τον Τόμι Λι Γουάλας και προβλήθηκε σε δύο μέρη στο δίκτυο ΑΒC, αφήνοντας μόνο ως μοναδική ανάμνηση τον ομολογουμένως σκιαχτικό κλόουν του Τιμ Κάρι. Τον Μάρτιο του 2009, η Warner ανακοίνωσε την προετοιμασία μιας ταινία βασισμένη στο «It» με παραγωγούς τον Νταν Λιν («The Box», «The Lego Movie»), τον Ρόι Λι («The Ring», «The Grudge») και τον Νταγκ Ντέιβισον («The Grudge», «The Departed», «Oldboy»). To 2010 o Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είχε δηλώσει πως θα ήθελε να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του «It», αλλά οι ήδη ανειλημμένες του υποχρεώσει δεν θα του το επέτρεπαν στο προσεχές μέλλον και τον Ιούνιο του 2012 ανακοινώθηκε πως το «It» θα γυριστεί σε ένα φιλμ σε δύο μέρη (το πρώτο στο παρελθόν και το δεύτερο στο παρόν) με σκηνοθέτη τον Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective»).

Διαβάστε ακόμη: «Doctor Sleep»: O Στίβεν Κινγκ είναι έτοιμος για το κινηματογραφικό σίκουελ της «Λάμψης»

It 607 Σκηνή από το «It» του Τόμι Λι Γουάλας (1990)

To «It» τελικά υπογράφει σκηνοθετικά ο Αντρές Μουσιέτι (σε μια εκδοχή με δύο μέρη, όπως την είχαν σκεφτεί από την αρχή οι παραγωγοί της ταινίας) που είχε σκηνοθετήσει το «Mama» με την Τζέσικα Τσαστέιν, ενώ τον Pennywise μετά από αρκετούς υποψήφιους υποδύεται ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, γιος του Στέλαν και αδερφός του Αλεξάντερ που δείχνει κάτι περισσότερο από πειστικός (βλ. τρομακτικός) στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την ταινία.

«Είναι ένας τόσο ακραίος χαρακτήρας. Μη ανθρώπινος. Είναι πέρα και από την ψυχοπάθεια γιατί δεν είναι άνθρωπος. Δεν είναι ούτε κλόουν. Απλά υποδύομαι ένα από τα πλάσματα που δημιουργεί», δηλώνει ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ για τον Pennywise που έτσι κι αλλιώς έχει τερματίσει το «σκιαχτικός» εδώ και πολλές γενιές.

It 607

Οσο για το κοστούμι του (που μπορείτε να δείτε παρακάτω) αυτό επιμελήθηκε η διάσημη ενδυματολόγος Τζέινι Μπράιαντ («Mad Men», «Deadwood»): «Το κοστούμι ενσωματώνει αδιαμφισβήτητα όλες τις προηγούμενες ζωές του. Είναι χωρίς αμφιβολία ένας κλόουν άλλης εποχής.»

Pennywise It

Και ακόμη μια νέα φωτογραφία παρακάτω που κάνει το όλο πράγμα απείρως πιο τρομακτικό:

It 607

Η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου του «It» στις αμερικανικές αίθουσες είναι η 8η Σεπτεμβρίου του 2017.

Διαβάστε ακόμη: