Buzz

«Φέρτε και πάνες μαζί σας». Το δεύτερο κεφάλαιο του «It» αναμένεται να είναι ακόμη πιο τρομαχτικό

στα 10

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Αντι Μουσιέτι διαβεβαίωσε το κοινό στο CinemaCon πως το δεύτερο κεφάλαιο του «It» θα μας δώσει εφιάλτες.

«Φέρτε και πάνες μαζί σας». Το δεύτερο κεφάλαιο του «It» αναμένεται να είναι ακόμη πιο τρομαχτικό

Αρκετοί είναι αυτοί που κατέκριναν το πρώτο κεφάλαιο του «It», που κυκλοφόρησε πέρσι το φθινόπωρο στις αίθουσες, πως δεν είναι τόσο τρομαχτικό όσο περίμεναν να είναι ή όσο, τελοσπάντων, προσπαθούσαν να τους πείσουν τα διάφορα τρέιλερ της ταινίας. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Αντι Μουσιέτι έχει κάτι να πει σε όλους αυτούς.

Κατά την διάρκεια του CinemaCon, το οποίο πραγματοποιείτε αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας, ο Μουσιέτι υποσχέθηκε πως το δεύτερο κεφάλαιο θα είναι αρκετά πιο τρομαχτικό από το πρώτο. «Φέρτε και πάνες μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά μέσω ενός βίντεο που προβλήθηκε στους προσκεκλημένους στο πάνελ για την παρουσίαση των νέων ταινιών της Warner Bros.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς ΜακΑβόι και ο Μπιλ Χέιντερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ρόλους στο δεύτερο κεφάλαιο του «It»

Αν και δεν το στούντιο δεν έδειξε τίποτα καινούργιο από την ταινία, μιας και τα γυρίσματά της ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει (αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι), παίχτηκαν αρκετές σκηνές από το πρώτο κεφάλαιο της ταινίας, η οποία κατάφερε να κερδίσει πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, σπάζοντας κάθε ρεκόρ για το είδος των ταινιών τρόμου.

Το δεύτερο κεφάλαιο του «It» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: