Buzz

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ έκανε τα παιδιά να κλάψουν στα γυρίσματα του «It» ως Pennywise

στα 10

Είναι και πλέον επίσημο. Ο Pennywise θα είναι από τους πιο τρομαχτικούς κλόουν που θα δούμε στον κινηματογράφο, και έχουμε τα δάκρυα των παιδιών ως απόδειξη.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ έκανε τα παιδιά να κλάψουν στα γυρίσματα του «It» ως Pennywise

Όλοι μας έχουμε δει τις φωτογραφίες αλλά και το ένα μετά το άλλο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ «It». Και όλοι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο νέος Pennywise δείχνει αρκετά τρομαχτικός, ίσως ακόμη περισσότερο και από εκείνον του Τιμ Κάρι, στην τηλεοπτική μεταφορά του 1990.

Από ότι φαίνεται ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, που υποδύεται τον σατανικό κλόοουν, κατάφερε να δημιουργήσει ψυχικά τραύματα στα παιδιά που έπαιζαν στην ταινία. Σύμφωνα με μια συνέντευξή του αδερφού του Αλεξάντερ, αποκάλυψε πως ο Μπιλ δεν ήταν και τόσο «χαρούμενος και διασκεδαστικός» όταν βρισκόταν στα γυρίσματα και πως προσπαθούσε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο τρομαχτικός μπορούσε, όταν ήταν μακιγιαρισμένος.

Διαβάστε ακόμα: Η κινηματογραφική μεταφορά του «It» έχει πλέον την έγκριση του Στίβεν Κινγκ

pennywise

Μάλιστα γυρίζοντας μια σκηνή, ο Σκάρσγκαρντ έκανε μερικά παιδιά να κλάψουν απλά κοιτάζοντάς τα. Αν και μερικά από αυτά έδειχναν κάπως ενθουσιασμένα βλέποντάς τον με το μέικ-απ και το κοστούμι του κλόουν, αλλά έτρεμαν από το φόβο τους. «Είχε μπει τελείως στον ρόλο του χαρακτήρα του. Όταν κάποια παιδιά τον είδαν άρχισαν να τρέμουν και να κλαίνε στην μέση των γυρισμάτων. Και τότε συνειδητοποίησε ‘γαμώτο τι κάνω; τι είναι αυτό; αυτό είναι τρομερό’» είπε ο Αλεξάντερ στην συνέντευξή του. Φυσικά μόλις τελείωσε το γύρισμα ο Μπιλ έτρεξε στα παιδιά να ζητήσει συγγνώμη και να τους πει πως όλα αυτά είναι «ψέματα» και πως «προσποιείται κάτι τέτοιο».

Από ότι φαίνεται οι γονείς των παιδιών αυτών θα ξοδέψουν τα λεφτά που κέρδισαν από την ταινία σε παιδοψυχιάτρους για να βγάλουν τις τρομαχτικές εικόνες του Pennywise από το μυαλό τους. Ο Pennywise ετοιμάζεται να στοιχειώσει και τα δικά μας όνειρα από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερος Pennywise

it poster

Tags: it, pennywise