Buzz

Οταν ο Babadook έγινε gay ζευγάρι με τον Pennywise!

στα 10

Ο Babadook, αφού έγινε το απόλυτο gay icon της LGBTQ κοινότητας, βρήκε τον μεγάλο του έρωτα. Τα έφτιαξε με τον Pennywise, έχουν το όνομα #Pennydook, και το ίντερνετ παραληρεί.

Οταν ο Babadook έγινε gay ζευγάρι με τον Pennywise!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το ίντερνετ βοήθησε έναν από τους πιο φρικιαστικούς χαρακτήρες ταινιών τρόμου των τελευταίων ετών, τον Babadook, να κάνει coming out ως gay και να μεταμορφωθεί στο απόλυτο queer σύμβολο στο μήνα του Pride.

«Αυτό το πλάσμα προσπαθεί να βγει έξω και κάνει την εμφάνισή του αισθητή. Ολο αυτό για το ίντερνετ σημαίνει πως είναι ένας gay ήρωας. Ο Babadook προσπαθεί να βγει από το σκοτάδι και να έρθει στο φως» λέει ο Μάικλ Βαράτι ο οποίος συντονίζει το ετήσιο πάνελ queer-horror στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

Διαβάστε ακόμα: 20 ταινίες που έκαναν το σινεμά να αισθάνεται... περήφανο!

pennydook

Τώρα ο Babadook όχι μόνο χαίρεται την ζωή του ως gay άνδρας που βγήκε επιτέλους από την ντουλάπα, αλλά βρήκε και τον μεγάλο του έρωτα, εκείνον που του χαρίζει καθημερινά άφθονο γέλιο, κι ας λένε μερικοί ότι είναι ένας κλόουν δολοφόνος. Ναι, ο Babadook κι ο Pennywise είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι! Και το όνομα του ζευγαριού αυτού; Pennydook.

Μετά την τρομερή επιτυχία που είχε η ταινία «It» του Αντρές Μουσιέτι, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, το ίντερνετ έσπευσε, για άλλη μια φορά, να αναδείξει τον Pennywise, τον κλόουν ο οποίος τρομοκρατεί και δολοφονεί τα παιδιά του Ντέρι, ως το επόμενο μεγάλο gay σύμβολο. Τα στοιχεία είναι όλα εδώ. Για άλλη μια φορά έχουμε το εκκεντρικό ντύσιμο με έμφαση στο vintage (Βικτωριανής εποχής ρούχα). Ο Pennywise λατρεύει να κάνει πομπώδεις εισόδους, έχει μια σκηνή για να χορεύει μέσα στην φωλιά του και φοράει ένα μέικ απ που σκοτώνει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ξαβιέ Ντολάν θεωρεί το «It» την καλύτερη ταινία του αιώνα

Σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, αρκετοί είναι οι χρήστες που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι τα καλύτερα, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που ονειρεύτηκαν το πρώτο ραντεβού των Pennydook να πηγαίνουν να τρώνε κρέπες και να τρομοκρατούν μικρά παιδιά. Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις τους παρακάτω. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα.

pennydook

Διαβάστε ακόμη