Buzz

Ο Μαρκ Χάμιλ, πιο awesome από ποτέ: «Αν ο θεατής πιστεύει ότι ο Λουκ Σκαϊγουόκερ είναι gay, τότε φυσικά και είναι»

στα 10

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, ο Μαρκ Χάμιλ αποθεώνει την LGBT ώρα του «Πολέμου των Αστρων»

Ο Μαρκ Χάμιλ, πιο awesome από ποτέ: «Αν ο θεατής πιστεύει ότι ο Λουκ Σκαϊγουόκερ είναι gay, τότε φυσικά και είναι»

«Οταν μιλάω για ένα σύμπαν που χωράει τα πάντα, δεν εξαιρώ τους γκέι χαρακτήρες. Το θεωρώ απλά φυσικό. Για μένα, η διασκέδαση με το "Star Wars" είναι να εξερευνώ τις πιθανότητες, οπότε μοιάζει παρανοϊκά στενόμυαλό ότι δεν θα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν».

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς πιστεύει πως ήρθε η ώρα για λίγο γκέι «Πόλεμο των Αστρων»

Ηταν πριν από λίγες ημέρες στα Oscars Wilde Awards, όταν ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δήλωσε ευθαρσώς πως πίστεύει πως έχει φτάσει η ώρα να αντιπροσωπεύσει ο «Πόλεμος των Αστρων» και τα μέλη της LGBT κοινότητας, ανοιχτά και περήφανα. Τα λεγόμενά του βρήκαν απολύτως σύμφωνο τον Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος με τη σειρά του έγινε πιο awesome απ' ότι ήταν με μια εμπνευστική δήλωση:

«Διάβασα κάπου στο ιντερνετ ότι ο Τζέι Τζέι είναι πολύ ανοιχτός στο να υπάρξουν γκέι χαρακτήρες στις μελλοντικές ταινίες του "Πολέμου των Αστρων". Στα παλιά τα χρόνια, λαμβάναμε μόνο γράμματα θαυμασμού. Τώρα οι φανατικοί θαυμαστές γράφουν και μας εξομολογούνται και μας ρωτούν πράγματα: "Μου κάνουν bullying στο σχολείο...", "Φοβάμαι να αποκαλύψω σε όλους ότι είμαι γκέι...", "Θα μπορούσε ο Λουκ να είναι γκέι;". Θα έλεγα πως η λογική είναι να ερμηνεύσει ο θεατής όπως θέλει τους ήρωες. Αν κάποιος πιστεύει ότι ο Λουκ είναι γκέι, τότε φυσικά και είναι. Δεν θα έπρεπε να ντρέπεται γι' αυτό. Να κρίνουμε τον Λουκ από τον χαρακτήρα του και όχι από ποιον αγαπάει.»

Mark Hamill 607

Ο Μαρκ Χάμιλ εμφανίστηκε (προκαλώντας δέος) στα τελευταία λεπτά του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», η σχέση του με τη Ντέιζι είναι ακόμη συγκεχυμένη, δεν παίζει να αποκαλυφθεί ότι είναι γκέι, αλλά είναι Θεός!

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Star Wars