Buzz

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι και ο Μπιλ Χέιντερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ρόλους στο δεύτερο κεφάλαιο του «It»

στα 10

Και η Τζέσικα Τσαστέιν επιβεβαιώθηκε πως πήρε τον ρόλο της Μπέβερλι Μαρς!

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι και ο Μπιλ Χέιντερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ρόλους στο δεύτερο κεφάλαιο του «It»

Με την συνέχεια του «It» να βρίσκεται ένα βήμα πριν τα γυρίσματα, τα οποία θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Αντι Μουσιέτι. Πριν λίγο καιρό διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την Τζέσικα Τσαστέιν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο της ενήλικης Μπέβερλι Μαρς, αλλά χτες το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε πως η ίδια τελικά πήρε τον ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Το αγαπημένο μου του Στίβεν Κινγκ / Οι συντάκτες του Flix διαλέγουν την αγαπημένη τους ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

Από την άλλη το THR αποκάλυψε πως οι Τζέιμς ΜακΑβόι και Μπιλ Χέιντερ έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για πρωταγωνιστήσουν στην ταινία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι παραγωγοί θέλουν τον ΜακΑβόι να παίξει τον ρόλο του Μπιλ, του αρχηγού του Κλαμπ των Χαμένων, ενώ τον Χέιντερ τον θέλουν για τον ρόλο του Ρίτσι, τον φαφλατά και αστείο της παρέας. Πάντως οι Τσαστέιν και ΜακΑβόι έχουν ήδη ξεκινήσει τα πειράγματα στους λογαριασμούς τους στο instagram, το οποίο κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει όλες αυτές τις φήμες.

Stalker @jamesmcavoyrealdeal #ITfilm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain) στις

Αν όλα πάνε καλά, οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με την Τσαστέιν στην συνέχεια της πετυχημένης κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ, όπου θέλει τους ενήλικους πια εαυτούς των Κλαμπ των Χαμένων να ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του σατανικού κλόουν Πένιγουαϊζ, τον οποίο θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Σύμφωνα με το βιβλίο ο Μπιλ είναι πια ένας πετυχημένος συγγραφέας βιβλίων τρόμου, ο Ρίτσι ένας διάσημος DJ και η Μπέβερλι δουλεύει ως fashion designer. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν θα κρατήσουν τα επαγγέλματα αυτά και στην ταινία, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνουν.

Το κάστινγκ της ταινίας αρχίζει ήδη να δείχνει υπέροχο. Αν και αρκετοί φανς δεν είχαν σκεφτεί ποτέ τον ΜακΑβόι στον ρόλο του Μπιλ, η αλήθεια είναι πως φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Από την άλλη ο Χέιντερ ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα του Ρίτσι, κυρίως λόγω του ότι έχει δουλέψει και σε αρκετές κωμωδίες. Οπως και να έχει, ανυπομονούμε να ακούσουμε και νέα για το υπόλοιπο κάστινγκ της ταινίας, τα οποία από ότι φαίνεται δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: