Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν βρίσκεται ένα βήμα πριν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του «It»

στα 10

Ολα δείχνουν ότι η Τσαστέιν θα υποδυθεί τελικά την ενήλικη Μπέβερλι στη συνέχεια της υπερεπιτυχημένης ταινίας τρόμου.

Η Τζέσικα Τσαστέιν βρίσκεται ένα βήμα πριν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του «It»

Οι δημιουργοί της ταινίας την ήθελαν. Η ίδια έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Και οι φαν την έχουν ήδη ανακηρύξει ανεπίσημα πρωταγωνίστρια. Ολα δείχνουν, όμως, ότι –και επίσημα πλέον– η Τζέσικα Τσαστέιν βρίσκεται ένα βήμα πριν αναλάβει να υποδυθεί την Μπέβερλι Μαρς στο σίκουελ του «It», που θα παρακολουθεί τις τρομακτικές περιπέτειες των, ενήλικων πλέον, νεαρών χαρακτήρων της ταινίας του Αντι Μουσιέτι.

Σύμφωνα με το Variety, η Τσαστέιν βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο που θα σημάνει τη δεύτερη συνεργασία της με τον Μουσιέτι, μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Mama», όπου πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και η συγγραφή του σεναρίου βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη, αλλά και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επίσημα να συζητούν την εμπλοκή της στο σχέδιο».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ξαβιέ Ντολάν έκοψε την Τζέσικα Τσαστέιν από το «The Death and Life of John F. Donovan»

It 607 Η Σοφία Λίλις στο ρόλο της ανήλικης Μπέβερλι στο πρώτο κεφάλαιο του κινηματογραφικού «It»

Το καστ του δεύτερου κεφαλαίου στην κινηματογραφική διασκευή του διάσημου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ περιλαμβάνει ήδη τους νεαρούς πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας (που λογικά θα εμφανίζονται σε φλας μπακ) και, φυσικά, τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ στον ρόλο του διαβολικού κλόουν Πενιγουάιζ που τους τρομοκρατεί.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το ποιοι θα υποδυθούν τους υπόλοιπους ενήλικους χαρακτήρες, η τεράστια εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, ωστόσο, και η συμμετοχή της Τσαστέιν είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα στο καστ.

Η νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το προσεχές καλοκαίρι και έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

It 607

Διαβάστε ακόμη