Buzz

Ο Ξαβιέ Ντολάν στο σίκουελ του «It»!

στα 10

Φαίνεται πώς ο Ξαβιέ Ντολάν θα συναντήσει την αγαπημένη του Τζέσικα Τσαστέιν, σε... άλλο πλατό. Στο σίκουελ του «It».

Ο Ξαβιέ Ντολάν στο σίκουελ του «It»!

Γράψαμε πριν μήνες την είδηση ότι η Τζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί τελικά την ενήλικη Μπέβερλι στη συνέχεια της υπερεπιτυχημένης ταινίας τρόμου, «It» («Το Αυτό»). Σύμφωνα με το Variety, η Τσαστέιν βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο που θα σημάνει τη δεύτερη συνεργασία της με τον Αντι Μουσιέτι, μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Mama», όπου πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ξαβιέ Ντολάν έκοψε την Τζέσικα Τσαστέιν από το «The Death and Life of John F. Donovan»

xavier jessica 607

Το καστ του δεύτερου κεφαλαίου στην κινηματογραφική διασκευή του διάσημου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ περιλαμβάνει ήδη τους νεαρούς πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας (που λογικά θα εμφανίζονται σε φλας μπακ) τους Τζέιμς ΜακΑβόι (θα παίξει τον Μπιλ), τον Μπιλ Χέιντερ (ως Ρίτσι), τον Τζέιμς Ράνσον (ως Εντι), τον Αντι Μπιν (ως ΣτάνλεΪ), τον Ασάια Μουστάφα (ως Μάικ) και, φυσικά, τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ στον ρόλο του διαβολικού κλόουν Πενιγουάιζ που τους τρομοκρατεί.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζέιμς ΜακΑβόι και ο Μπιλ Χέιντερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ρόλους στο δεύτερο κεφάλαιο του «It»

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ακόμα ένας υπογράφει για το σίκουελ. Και είναι επιλογή-έκπληξη!

Ο Ξαβιέ Ντολάν (ο Καναδός ηθοποιός και σκηνοθέτης) θα πρωταγωνιστήσει επίσης στο «IT: Chapter Two». Ο λόγος είναι προφανής, αφού ο Ξαβιέ Ντολάν θεωρεί το «It», το καλύτερο φιλμ όλων των εποχών.

It 607

Διαβάστε ακόμα: Το αγαπημένο μου του Στίβεν Κινγκ / Οι συντάκτες του Flix διαλέγουν την αγαπημένη τους ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε ο Ντολάν θα ερμηνεύσει τον Εντριαν Μέλον, έναν γκέι άντρα που μένει στην περιοχή και δέχεται την επίθεση από bullies.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα: