Buzz

O Μόργκαν Φρίμαν έχει να πει κάτι σοβαρό για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

στα 10

Επαναλαμβάνοντας μια παλιά του θέση, ο Μόργκαν Φρίμαν επιμένει να ηγείται του κινήματος για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

O Μόργκαν Φρίμαν έχει να πει κάτι σοβαρό για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

«Συνηθίζουν να λένε πως αν καπνίσεις αυτό το stuff, θα εθιστείς. Η πρώτη συζυγός μου με μύησε στη μαριχουάνα πολλά χρόνια πριν. Πώς την παίρνω; Με πολλούς τρόπους. Την τρώω, την πίνω, την καπνίζω, την ρουφάω από τη μύτη...»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μόργκαν Φρίμαν μιλάει ανοιχτά για τη χρήση μαριχουάνας αλλά και για το γεγονός πως δεν κατανοεί γιατί είναι παράνομη. To 2012 είχε συμμετάσχει σε μια μεγάλη εκστρατεία για τη νομιμοποίησή της, μαζί με άλλους διάσημους της show biz, ενώ αρκετές φορές σε δημόσιες δηλώσεις του δηλώνει υπέρμαχος των θεραπευτικών ιδιοτήτων της.

Διαβάστε ακόμη: Αλκοόλ, μαριχουάνα και τζόγος! Αυτές είναι οι αμερικανικές ταινίες με τις πιο «κακές» συνήθειες!

Morgan Freeman Marijuana

«Εχω μυικούς πόνους στο χέρι μου και το μόνο πράγμα που μου προσφέρει ανακούφιση είναι η μαριχουάνα. Ανακάλυψαν πως η μαριχουανά μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με επιληπτικές κρίσεις να μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή. Αυτό για μένα σημαίνει πως πρέπει να νομιμοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα.»

O Φρίμαν υπεραμύνθηκε και του γεγονότος πως αν η μαριχουάνα είναι νόμιμη δεν δημιουργεί προβλήματα και για να ενισχύσει το επιχειρημά του θύμισε την εμπειρία του Woodstock: «Κοιτάξτε τι έγινε στο Woodstock το 1969. Είχε δηλωθεί πως κανείς δεν θα απαγορεύσει τη χρήση της μαριχουάνας και δεν δημιουργήθηκε ούτε ένα πρόβλημα, ούτε ένας καυγάς. Μετά δείτε τι έγινε το 1999, στην επετειακή έκδοση του Woodstock (σ.σ. αναφερόμενος στις βιαιότητες και τις συλλήψεις που στιγμάτισαν το Φεστιβάλ).»

Διαβάστε ακόμη: