Buzz

Μόργκαν Φρίμαν: κάντε νόμιμη την μαριχουάνα!

στα 10

Ο Μόργκαν Φρίμαν είναι ένας ηθοποιός που ... ξεφεύγει στις συνεντεύξεις του. Ανοιχτός για την οποιαδήποτε ερώτηση, δε διστάζει να απαντήσει στα πάντα. Στο Newsweek μίλησε για την μαριχουάνα, τους ομόφυλους γάμους, το Θεό και τον Ομπάμα.

Μόργκαν Φρίμαν: κάντε νόμιμη την μαριχουάνα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του που έδωσε για το «The Dark Knight Rises», o Μόργκαν Φρίμαν ... ξέφυγε από το θέμα. Μίλησε για ναρκωτικά, την ανυπαρξία Θεού, τον μαύρο Αμερικανό Πρόεδρο, το ρατσιστικό Tea Party, τους γκέι.

«Μαριχουάνα! Ω Θεοί, ναι παρακαλώ. Μα, η ποινικοποίηση της μαριχουάνας είναι ο πιο ηλίθιος νόμος στην ιστορία των νόμων! Δεν πρόκειται να σταματήσεις τους ανθρώπους να καπνίζουν χόρτο. Και γιατί να τους κατηγοριοποιείς ως εγκληματίες όταν δεν είναι! Ξοδεύουμε εκατομμύρια δολάρια σ' έναν πόλεμο που δε θα κερδίσουμε. Ενώ θα μπορούσαμε να κερδίζαμε εκατομμύρια δολάρια πουλώντας την μαριχουάνα νόμιμα και κρατώντας τον φόρο για το κράτος - όπως κάνουμε και με το αλκοόλ. Είναι ηλίθιο, ηλίθιο!»

Ο Φρίμαν δεν σταμάτησε εκεί. Μίλησε για τους γάμους μεταξύ ομοφύλων («Μεγάλωσα στον Νότο και όποιος πει ότι δεν είχαμε γκέι άντρες στο στρατό λέει ψέματα! Τους γνωρίζεις και τους αποδέχεσαι!»), το Θεό («νομίζω ότι τον έχουμε απλά εφεύρει - δεν υπάρχει!»), αλλά και την επανεκλογή του Ομπάμα («Το Tea party είναι γεμάτο από ρατσιστές που θέλουν να ξεφορτωθούν τον μαύρο Πρόεδρο μετά από την πρώτη του θητεία. Κι ας πάει να πνιγεί η χώρα. Θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους...»)

Πάντα απόλαυση κύριε Φρίμαν οι απαντήσεις σας. Πάντα απόλαυση. Μπορούμε να σας φανταστούμε να συζητάτε με τον Κλιντ Ιστγουντ και θα θέλαμε να είμαστε μύγες στον τοίχο.