Buzz

Κι όμως συμβαίνει. Ερχεται ριμέικ του «Κοίτα Ποιος Μιλάει»

στα 10

Μοιάζει σαν ένα εφιαλτικό σενάριο αλλά είναι πραγματικότητα. Η κωμωδία του 1989 με τον Μπρους Γουίλις να δανείζει τη φωνή του σε ένα μωρό θα αποκτήσει σύντομα ριμέικ.

Κι όμως συμβαίνει. Ερχεται ριμέικ του «Κοίτα Ποιος Μιλάει»

Μετά από όλα αυτά τα αχρείαστα reboot και ριμέικ με τα οποία έχει ασχοληθεί το Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα, πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα. Αλλά εκεί που νομίζαμε το Χόλιγουντ έχει ρουφήξει μέχρι και το μεδούλι από το κατακρεουργημένο πτώμα που ονομάζεται νοσταλγία, έρχονται κάποιοι για να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το ριμέικ του «Κοίτα Ποιος Μιλάει». Ναι, εκείνη η ταινία από τη δεκαετία του ’80, με ένα μωρό που μιλάει με τη φωνή του Μπρους Γουίλις, αποκτά το δικό της ριμέικ και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Η ταινία του 1989 σε σκηνοθεσία τη Εϊμι Χέκερλινγκ, όπου η Κέρστι Αλεϊ μένει έγκυος από το παντρεμένο αφεντικό της και όταν γεννιέται το μωρό μπορούμε να ακούμε τις σκέψεις του με τη φωνή του Γουίλις, κατάφερε να αποκτήσει άλλα δύο σίκουελ, το «Κοίτα Ποιος Αλλος Μιλάει» το 1990 με τη Ροζάν Μπαρ να δανείζει την φωνή της στην αδερφή του Μπρους Γουίλις, και το «Κοίτα Ποιος Μιλάει Τώρα» το 1993 με τους Ντάνι ΝτεΒίτο και Νταϊάν Κίτον να δανείζουν τις φωνές τους στα σκυλιά της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Ελεος! Ποιος πραγματικά θέλει να δει ένα ακόμη «Ghostbusters»;

look who's talking 607

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει αυτή την φορά ο Τζέρεμι Γκάρελικ, ο οποίος δήλωσε πως «αυτό που με εξιτάρει στην ιδέα να κάνω την ταινία αυτή είναι ότι έχω ήδη τέσσερα παιδιά, ανάμεσά τους και δίδυμα, και είναι κάτι που θα μπορούν να δουν και να μοιραστώ μερικές από τις εμπειρίες μου που είχα με τη σύζυγό μου. Οπως το να προσπαθείς να ανακαλύψεις πώς μεγαλώνεις τα παιδιά αυτά με όλα τα λάθη που μπορούν να γίνουν. Προσθέστε και φωνές που ταιριάζουν με τις εκφράσεις των προσώπων και όλα αυτά δείχνουν ως μια διασκεδαστική ιδέα. Η πρόκληση είναι, ότι ήταν μια αρκετά καλή ταινία, με τον Τραβόλτα και την Αλεϊ να έχουν μια εξαιρετική χημεία ενώ η Χέκερλινγκ είχε γράψει ένα θαυμάσιο σενάριο. Βρισκόμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια του σεναρίου.»

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάποιο reboot του «Κοίτα Ποιος Μιλάει» προετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες. Το 2010 ο παραγωγός των ταινιών «Fast and Furious», Νιλ Μόριτς θα έκανε την παραγωγή ενός ριμέικ της. Ο Μόριτς δεν θα ασχοληθεί με αυτή την ταινία, αλλά πόσο τέλειο θα ήταν αν υπήρχε ένα cross over των δυο αυτών franchise; Ας το σκεφτούν καλύτερα εκεί στο Χόλιγουντ…


Διαβάστε ακόμα: