Buzz

Ο καλύτερός σου φίλος επιστρέφει. Το τρέιλερ του remake της «Κούκλας του Σατανά» είναι εδώ

στα 10

Ο νέος Τσάκι έρχεται ανανεωμένος και πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Ο καλύτερός σου φίλος επιστρέφει. Το τρέιλερ του remake της «Κούκλας του Σατανά» είναι εδώ

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν το ζήτησε, αλλά το ριμέικ της «Κούκλας του Σατανά» είναι πλέον μια πραγματικότητα. Και μάλιστα το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, ο Τσάκι, δεν είναι πλέον μια πλαστική, παλιομοδίτικη κούκλα, αλλά πρόκειται για την νέα και ανανεωμένη εκδοχή του με αρκετές hi-tech αναβαθμίσεις. Που σημαίνει περισσότερους τρόπους για να δολοφονήσει κάποιους.

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Αν και δεν δείχνει καθόλου τον Τσάκι, παρά μόνο μια σκοτεινή φιγούρα του, η παρουσία του είναι αισθητή. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές θα είναι οι Οντρεϊ Πλάζα και ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (του επερχόμενου «If Beale Street Could Talk»). Το σενάριο υπογράφει ο Τάιλερ Μπάρτον Σμιθ και την σκηνοθεσία ο Λαρς Κλέβμπεργκ, του «Polaroid», και για άλλη μια φορά, η ιστορία θέλει μια μητέρα (Πλάζα) να αγοράζει για δώρο μια κούκλα για τον γιο της (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) χωρίς να γνωρίζει τη σατανική φύση του παιχνιδιού. Κανείς από την πρώτη ταινία δεν επιστρέφει, ούτε καν ο Μπραντ Ντούριφ που έκανε την φωνή του Τσάκι σε όλες τις ταινίες, ούτε ο δημιουργός του, ο Ντον Μαντσίνι, ο οποίος δεν είναι καθόλου χαρούμενος με το ριμέικ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τσάκι επιστρέφει. Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το remake της «Κούκλας του Σατανά»


Σύμφωνα με δηλώσεις του, αν και o Μαντσίνι έχει τα δικαιώματα για τους χαρακτήρες ο οποίος ο ίδιος δημιούργησε, η MGM έχει τα δικαιώματα της πρώτης ταινίας και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με αυτή. Και έτσι όταν το στούντιο πλησίασε τον ίδιον και τον τότε παραγωγό της Ντέιβιντ Κρίσνερ για να τους ζητήσει να μπουν στην ταινία ως executive producers, οι ίδιοι αρνήθηκαν την προσφορά. «Είπαμε όχι ευχαριστούμε, γιατί έχουμε την δική μας συνεχόμενη ανθηρή επιχείρηση με τον Τσάκι. Προφανώς και πληγώθηκαν τα συναισθήματά μου. Και είμαι αυτός που δημιούργησε τον χαρακτήρα και καλλιέργησα το όλο franchise για τρεις γαμημένες δεκαετίες. Οπότε όταν κάποιος σου λέει, ω ναι, θα θέλαμε να βάλουμε το όνομά σου στη ταινία, ήταν δύσκολο να μην νιώσω ότι με πατρονάρουν. Απλά θέλανε την έγκρισή μας. Την οποία αρνηθήκαμε σθεναρά.»

Πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το δράμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αλλά η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2019.

Διαβάστε ακόμα: Το νέο τρέιλερ του «Pet Sematary» αποκαλύπτει μια σημαντική αλλαγή από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

child's play 607