Buzz

Οχι απλώς «Στα Μαχαίρια» αλλά σε αναμμένα κάρβουνα για το υπέροχο καστ που σταδιακά σχηματίζεται

στα 10

Με την προσθήκη και των Κάθριν Χαν και Tζανέλ Μονέ, το καστ του σίκουελ του «Knives Out» μάς έχει εξιτάρει!

Οχι απλώς «Στα Μαχαίρια» αλλά σε αναμμένα κάρβουνα για το υπέροχο καστ που σταδιακά σχηματίζεται

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Ο Τζόνσον είχε ήδη ανακοινώσει πώς η συνέχεια της ταινίας βρισκόταν στα άμεσα σχέδιά του και φιλοδοξούσε να την έχει έτοιμη μέχρι το τέλος του 2020, αλλά... το 2020 έγραψε τη δική του ιστορία επιστημονικής φαντασίας!

Να όμως που μοιάζει να βγαίνουμε, δειλά δειλά, από το τούνελ στο φως. Μάλιστα, το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό. Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στις 28 ιουνίου στην Ελλάδα.

Και το πιο εντυπωσιακό νέο των τελευταίων ημερών είναι πώς διαμορφώνεται το νέο ensemble cast!

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ράιαν Τζόνσον ανεβάζει στο internet το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» - κι είναι ακόμα πιο χαριτωμένο από την ταινία

Knives out 607 2

Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν.

Και τώρα ακολουθούν και οι γυναίκες: η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάριν Χαν («WandaVision», , «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic») υπέγραψαν για να πλαισιώσουν κι εκείνες τον Ντάνιελ Κρεγκ σ' ένα καστ, τόσο διαφορετικό, όσο και εξαιρετικά ενδιαφέρον στην μίξη του!

Διαβάστε περισσότερα:

Knives out 2 607