Buzz

Ετοιμαστείτε για πισωμαχαιρώματα. Ο Ράιαν Τζόνσον ετοιμάζει το σίκουελ του «Στα Μαχαίρια»

στα 10

Κανένας Ηρακλής Πουαρό. Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει ως Επιθεωρητής Μπενουά Μπλανκ για να εξιχνιάσει άλλη μια υπόθεση μυστηρίου.

Ετοιμαστείτε για πισωμαχαιρώματα. Ο Ράιαν Τζόνσον ετοιμάζει το σίκουελ του «Στα Μαχαίρια»

Μια από τις πιο διασκεδαστικές και απολαυστικές ταινίες της χρονιάς που μόλις τελείωσε ήταν αδιαμφισβήτητα και η ταινία μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον «Στα Μαχαίρια», η οποία θα έκανε την Αγκάθα Κρίστι περήφανη, με έναν Ντάνιελ Κρεγκ σε μεγάλα κέφια και άξιο διάδοχο του Ηρακλή Πουαρό.

Οσοι από εμάς ελπίζαμε να δούμε αυτή την ταινία να μετατρέπεται σε ένα κινηματογραφικό franchise τότε μόλις η ευχή μας έγινε πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Χρυσές Σφαίρες 2020: Σοκαριστικές ανατροπές στην οσκαρική κούρσα

knives out 607

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το οποίο βρέθηκε στο πάρτι της Liosgate για τις Χρυσές Σφαίρες το Σάββατο το βράδυ, μίλησε με τον Ράιαν Τζόνσον ο οποίος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει ήδη ένα σίκουελ το οποίο θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Κρεγκ, Μπενουά Μπλανκ. Οπως αναφέρει το άρθρο ο Τζόνσον θέλει γυρίσει την ταινία το συντομότερο που μπορεί για να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του 2020. Ο παραγωγός της Ραμ Μπέργκμαν πρόσθεσε επίσης πως «ο Ντάνιελ [Κρεγκ] είχε διασκεδάσει τόσο πολύ στην ταινία που ανυπομονεί να επιστρέψει στον ρόλο.»

Αν και το στούντιο της Lionsgate δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως για κάποιο σίκουελ, η ταινία «Στα Μαχαίρια» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 246 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, και ήταν υποψήφια για τρεις Χρυσές Σφαίρες από όπου, δυστυχώς, έφυγε χτες με άδεια χέρια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2020

knives out 607