Ακούστε την Κάθριν Χαν να τραγουδάει το «Agatha All Along» από το «WandaVision»

TV 23 FEB  /  Χρήστος Μπακατσέλος

It was her all along!

Τι επεισόδιο ήταν κι αυτό!

Φυσικά και μιλάμε για το 7ο επεισόδιο της σειράς «WandaVision» με τίτλο «Breaking the Fourth Wall», το οποίο έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Οχι μόνο γιατί έχει εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχουμε δει από το MCU, αλλά και γιατί η μεγάλη αποκάλυψη του κακού έφερε μαζί του και ένα από τα πιο catchy μουσικά θέματα που έχουμε ακούσει εδώ και αρκετό καιρό.

Φυσικά ακολουθούν τεράστια spoilers από την σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιθαν Χοκ μιλάει για τους λόγους που τον έπεισαν να πρωταγωνιστήσει στην σειρά της Marvel «Moon Knight»

wandavision 607

Οι μάσκες έπεσαν και τελικά ήταν ο χαρακτήρας της Κάθριν Χαν, η Αγκνες ή καλύτερη η μάγισσα Αγκαθα Χάρκνες, αποκαλύφθηκε πως κρύβεται πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στις ζωές των Γουάντα και Vision αλλά και όλων των κατοίκων του Γουέστβιου. Και φυσικά μαζί της φέρνει όχι μόνο το χάος αλλά και ένα υπέροχο μουσικό θέμα, με τίτλο «Agatha All Along». το οποίο δεν φαίνεται να έχει ξεκολλήσει από το μυαλό μας.

Χτες η Marvel και η Disney έληξαν το εμπάργκο των spoiler για το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειρά και ανέβασαν το συγκεκριμένο θέμα στα social media για να το ακούμε στο repeat. Γραμμένο από τα δίδυμο Ρόμπερτ Λόπεζ και Κρίστεν Αντερσον-Λόπεζ, οι οποίοι μας έχουν δώσει τα πολυβραβευμένα τραγούδια των «Frozen, θυμίζει αρκετά κάτι από σειρές όπως «Addams Family» και «The Munsters». Οι δυο τους μιλώντας στο Marvel.com αποκάλυψαν η τραγουδίστρια που το ερμηνεύει δεν είναι άλλη από την ίδια την Χαν. «Η Αγκαθα αποκτά το δικό της τραγούδι το οποίο θυμίζει κάτι από “Addams Family” και “The Munsters” έχοντας μια μαγική, σατανική, χροιά. Και δεν το τραγουδάει η Κρίστεν αυτό. Η Κάθριν Χαν το ερμηνεύει και είναι υπέροχη.»

Ακούστε παρακάτω το κομμάτι και αφήστε το στο repeat.

Who’s been messing up everything?
It’s been Agatha all along
Who’s been pulling every evil string?
It’s been Agatha all along
She’s insidious (Ha, ha!)
So perfidious
That you haven’t even noticed
And the pity is (The pity is)
Pity, pity, pity, pity
It’s too late to fix anything
Now that everything has gone wrong
Thanks to Agatha (Ha!)
Naughty Agatha
It’s been Agatha all along
And I killed Sparky too!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.