Buzz

«Knives out 2»: Και ο Εντουαρντ Νόρτον... στα μαχαίρια!

στα 10

To καστ που θα βρεθεί ξανά «στα μαχαίρια» με τον Ντάνιελ Κρεγκ μεγαλώνει!

«Knives out 2»: Και ο Εντουαρντ Νόρτον... στα μαχαίρια!

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Ο Τζόνσον είχε ήδη ανακοινώσει πώς η συνέχεια της ταινίας βρισκόταν στα άμεσα σχέδιά του και φιλοδοξούσε να την έχει έτοιμη μέχρι το τέλος του 2020, αλλά... το 2020 έγραψε τη δική του ιστορία επιστημονικής φαντασίας!

Να όμως που μοιάζει να βγαίνουμε, δειλά δειλά, από το τούνελ στο φως. Μάλιστα, το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό. Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στις 28 ιουνίου στην Ελλάδα.

Σιγά σιγά, αποκαλύπτεται και το καστ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ράιαν Τζόνσον ανεβάζει στο internet το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» - κι είναι ακόμα πιο χαριτωμένο από την ταινία

Knives out 2 cast 607

Χθες, πληροφορηθήκαμε ότι στην ομάδα των πρωταγωνιστών προστίθεται ο Ντέιβ Μπαουτίστα.

Σήμερα, η νέα είδηση θέλει και τον Εντουαρντ Νόρτον να υπογράφει για τη συνέχεια της σατιρικής, πικρής, αστυνομικής κωμωδίας. Οπως και στην περίπτωση του Μπαουτίστα, δεν έχουμε καμία πληροφορία για το τι είδους ρόλος έχει ανατεθεί στον ηθοποιό. Αλλά, γνωρίζοντας πόσο τολμηρός μπορεί να γίνει ο Νόρτον με σουρεαλιστικούς ρόλους (από το «Fight Club», μέχρι το «Birdman», αλλά κι από τις κωμωδίες του Γουές Αντερσον), ανυπομονούμε να τον δούμε να παίζει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ράιαν Τζόνσον.

Διαβάστε περισσότερα:

Knives out 2 607