Buzz

Ο Ράιαν Τζόνσον ανεβάζει στο internet το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» - κι είναι ακόμα πιο χαριτωμένο από την ταινία

στα 10

Με κάποιες σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ και με ολόκληρες τις περιγραφές του σκηνοθέτη, διαβάζεται μονορούφι!

Ο Ράιαν Τζόνσον ανεβάζει στο internet το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» - κι είναι ακόμα πιο χαριτωμένο από την ταινία

Δεν είναι επειδή το σενάριο του Ράιαν Τζόνσον για το «Στα Μαχαίρια» ήταν υποψήφιο για Οσκαρ. Είναι επειδή, έτσι κι αλλιώς, είναι ένα απολαυστικό ανάγνωσμα, γεμάτο κωμικές στιγμές, καυστική σάτιρα και ιδιοσυγκρασιακούς, έστω κι αν υπερβολικούς, χαρακτήρες.

Προσφέροντας κι εκείνος ό,τι μπορεί στην ψυχαγωγία μας τις μέρες του περιορισμού στο σπίτι, ο Ράιαν Τζόνσον ανέβασε το σενάριό του Online, για να το διαβάσουμε ελεύθερα:


Εδώ θα βρούμε, επίσης, τα σενάρια του Τζόνσον για τα «Brick», «The Brothers Bloom» και «Looper» - το μόνο που λείπει είναι αυτό του... «Star Wars: The Last Jedi», προφανώς εάν το ανέβαζε, η Disney θα του εφήρμοζε τη μέθοδο Τζεντάι. Πάντως το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» έχει δυο ξεχωριστά «δωράκια». Αφ' ενός είναι το σενάριο γυρίσματος, οπότε περιέχει μικρές σκηνές και στιγμές που δεν είδαμε στην ταινία κι αφ' ετέρου ξεκινά με εκπληκτικές περιγραφές των ηρώων, από την πέννα του Τζόνσον. Εάν αυτές τις μέρες κουραστήκατε για λίγο από εικόνα και χρειάζεστε ανάγνωση, κατευθυνθείτε εδώ: rian-johnson.com/screenplays.