Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα στο καστ του «Στα Μαχαίρια 2»

στα 10

Τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα στο καστ του «Στα Μαχαίρια 2»

Η συνέχεια του «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον είναι μια από τις ταινίες που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματά τους το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η ταινία, η οποία αγοράστηκε από το Netflix με το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων, βλέπει τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολύ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό, ενώ λεπτομέρειες του σεναρίου της παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Crimes of the Future»

knives out 607

Στο καστ τώρα, σύμφωνα με το Variety, προστέθηκε και ο Ντέιβ Μπαουτίστα σε έναν ρόλο άγνωστο μέχρι στιγμής, ενώ άγνωστο παραμένει και αν και ποια από τα παλιά μέλη του καστ θα επιστρέψουν στην ταινία.

Για την ώρα θα δούμε τον Μπαούτιστα να πρωταγωνιστεί στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ «Army of Dead» του Netflix, ενώ αργότερα και στο «Dune» του Ντενί Βιλνέβ και στις ταινίες της Marvel «Guardians of the Galaxy Vol.3» και «Thor: Love and Thunder». To Netflix αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το καστ του Μπαουτίστα στην ταινία.