Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι (Ger)Maniac στα γυρίσματα του «Jojo Rabbit»

στα 10

Δείτε το Blooper Reel του «Τζότζο» με την Σκάρλετ να μην μπορεί να πει τον γλωσσοδέτη που τής έγραψε ο (γλωσσοδέτης) Τάικα Γουατίτι!

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι (Ger)Maniac στα γυρίσματα του «Jojo Rabbit»

Κάποιοι βρήκαν ανεπίτρεπτο να γυρίσει κανείς κωμωδία με τν Χίτλερ και τη ναζιστική Γερμανία. Κάποιοι αγάπησαν τον αστείο τρόπο με τον οποίο ο Τάικα Γουατίτι καυτηριάζει τα πιο σοβαρά θέματα της πρόσφατης (και της παρούσας) Ιστορίας. Πρόσφατα πάντως, τα βραβεία BAFTA του χάρισαν το βραβείο Διασκευασμένου Σεναρίου, συνυπογράφοντας τη γνώμη των τελευταίων.

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης (από Εβραία μητέρα και Μαορί πατέρα) Τάικα Γουαϊτίτι έχει στα χέρια του μία κινηματογραφική χειροβομβίδα: μπορεί κανείς να κατασκευάσει μία φαρσική κωμωδία για τα ναζιστικά εγκλήματα, και μάλιστα με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί; Ως απάντηση, ο Γουαϊτίτι τραβάει με θάρρος την περόνη ασφαλείας.

Διαβάστε ολόκληρη: την κριτική του Flix για το «Τζότζο» («Jojo Rabbit»)

Αν όμως το τολμηρό, αναρχικό, ανιέρο (και σε στιγμές κανιβαλιστικό) σενάριο του Γουατίτι ήταν για εμάς μία φορά αστείο, φανταστείτε για τους ηθοποιούς που έπρεπε να πουν αυτές τις ατάκες στο γύρισμα.

Σήμερα, το Entertainment Weekly δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα το βίντεο με τα λάθη (Blooper Reel), όπου, για παράδειγμα, η Σκάρλετ δεν μπορεί να πει με τίποτα την ατάκα-γλωσσοδέτη της.

Spoiler alert: την είπε και είναι υποψήφια για Οσκαρ!


Περισσότερα χιουμοριστικά βίντεο: