Industry

Η υπόθεση Τζόνι Ντεπ μυρίζει... Sauvage

στα 10

Απτόητος ο οίκος Dior συνεχίζει να έχει τον Τζόνι Ντεπ ως πρόσωπο της ανδρικής κολώνιας του, Sauvage, με... άγρια επιμονή.

Η υπόθεση Τζόνι Ντεπ μυρίζει... Sauvage

Στις αρχές του μήνα το δικαστήριο έκρινε ότι ο Τζόνι Ντεπ, πράγματι, ασκούσε βία στη σύζυγό του, Αμπερ Χερντ και τον καταδίκασε. Οπως είναι φυσικό, η ετυμηγορία είχε αντίκτυπο στην καριέρα του ηθοποιού, ήδη ανακοινώθηκε ότι ο Μαντς Μίκελσεν αναλαμβάνει το ρόλο του στο «Fantastic Beasts». Ο όμορφος Τζόνι, ωστόσο, μπορεί να ευχαριστεί τον οίκο Dior για τον χαρακτηριστικά γαλλικό κυνισμό του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει την ετυμηγορία που τον θέλει «wife beater»

τζόνι ντεπ 607

Ο Τζόνι Ντεπ είναι εδώ και χρόνια, από το 2015, το πρόσωπο του Sauvage, του πιο ευπώλητου αρώματος (και after shave κι ολόκληρης της σειράς) της ανδρικής συλλογής του οίκου Dior - κι όλα δείχνουν ότι οι θαυμαστές του Ντεπ, με την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, έσπευσαν να ψωνίσουν μπουκάλια με την ντουζίνα. Η καμπάνια του Sauvage είχε ήδη προκαλέσει αντιδράσεις απ' όταν ξεκίνησε, πριν μια πενταετία, καθώς μερίδα του κοινού θεώρησε ότι αντιμετωπίζει ρατσιστικά τις παραδόσεις των Αυτοχθόνων Αμερικανών. Ωστόσο, όπως ανακοινώνει η βρετανική Επιτροπή Ανταγωνισμού, «είχαμε μόλις 11 παράπονα γι' αυτή τη διαφήμιση, από ανθρώπους που θεωρούν ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν πρέπει να εμφανίζεται επειδή καταδικάστηκε.»

τζόνι ντεπ 607

Η αμοιβή του Τζόνι Ντεπ για την καμπάνια του Dior φημολογείται πως κυμαίνονταν από 3 ως 5 εκ. δολάρια. Ο ειδικός των «επεισοδιακών» στιγμών δημοσίων σχέσεων και του damage control, Μαρκ Μποκάουσκι που είχε χειριστεί και τη συνεργασία της American Express με τον Μάικλ Τζάκσον, θεωρεί πως «θα ήταν έξυπνο εκ μέρους του Dior να κόψει τους δεσμούς του με τον Τζόνι Ντεπ. Ολα μπορούν να σταματήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού, εάν το θελήσουν.»