Buzz

Ο Μαντς Μίκελσεν μάλλον θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στην σειρά «Φανταστικά Ζώα»

στα 10

Ο Δανός ηθοποιός βρίσκεται ήδη στις πρώτες συζητήσεις για τον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.

Ο Μαντς Μίκελσεν μάλλον θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στην σειρά «Φανταστικά Ζώα»

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες από τότε που η Warner ανακοίνωσε πως ζήτησε από τον Τζόνι Ντεπ να αποχωρήσει από την σειρά «Φανταστικά Ζώα», όταν τον είδε να χάνει την δικαστική μάχη για δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας «Sun», η οποία τον είχε αποκαλέσει ως «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του», και φαίνεται πως ήδη βρήκε τον νέο της Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Deadline, o Μαντς Μίκελσεν βρίσκεται ήδη στις πρώτες συζητήσεις για να αντικαταστήσει τον Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου και εραστή του Αλμπους Ντάμπλντορ. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Μίκελσεν να είναι και η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη του franchise Ντέιβιντ Γιέιτς, το οποίο κάνει ακόμα πιο πιθανό να πάρει τον ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Οργισμένοι θαυμαστές ζητούν #JusticeforJohnnyDepp

johnny depp fantastic beasts 607

Πριν απολυθεί ο Ντεπ είχε γυρίσει μόλις μία σκηνή από την ταινία «Φανταστικά Ζώα 3», οπότε ο Μίκελσεν δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσει πολλές σκηνές του, αλλά παρόλα αυτά θα πληρωθεί με ολόκληρο τον οκταψήφιο μισθό του, μιας και ο ίδιος είχε υπογράψει ένα «pay or play» συμβόλαιό, που στην ουσία σημαίνει πως μπορεί να αποζημιωθεί πλήρως ακόμα και αν η ταινία δεν ολοκληρωθεί ή ο ρόλος του γίνει recast. Οπως συνηθίζεται για ηθοποιούς του βεληνεκούς του Ντεπ δεν υπήρχε ηθική ρήτρα στη σύμβασή του, παρόλο που αυτή τροποποιήθηκε σε κάθε νέα ταινία. Τεχνικά, ο Ντεπ δεν απολύθηκε από την Warner Bros. αλλά του ζητήθηκε να παραιτηθεί. Δεν είναι σαφές τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα 3» μετά και το recast του ρόλου του Γκρίντελβαλντ έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες για τις 15 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει την ετυμηγορία που τον θέλει «wife beater»