Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ χάνει την αγωγή δυσφήμησης που τόσο πολύ πίστευε ότι θα κερδίσει

στα 10

Βγήκε η απόφαση για την αγωγή δυσφήμησης που είχε καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ εναντίον της εφημερίδας «Sun» η οποία τον είχε αποκαλέσει ως «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του».

Ο Τζόνι Ντεπ χάνει την αγωγή δυσφήμησης που τόσο πολύ πίστευε ότι θα κερδίσει

Ο Τζόνι Ντεπ δεν κέρδισε τη μήνυση εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», της News Group Newspapers και του διευθυντή της, Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του», εννοώντας φυσικά την Αμπερ Χερντ.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου του 2018 με πλήρη τίτλο «Gone Potty: How Can J.K. Rowling Be ‘Genuinely Happy’ Casting Wife Beater Johnny Depp in the New Fantastic Beasts Film?».

Η απόφαση ήρθε να επιστεγάσει την τριήμερη επεισοδιακή δίκη που έγινε τον Ιούλιο στο Λονδίνο, όπου το ζευγάρι κατέθεσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη βίαιη φύση της σχέση του. Στη δίκη κατέθεσαν κι άλλοι μάρτυρες, φίλοι του καθενός ξεχωριστά ή και συνεργάτες, νυν και πρώην. Εκεί κατέθεσαν υπέρ του Τζόνι Ντεπ η Γουινόνα Ράιντερ και η πρώην συζυγός του, Βανέσα Παραντί.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ιστορικό της δικαστικής διαμάχης Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χερντ

αμβερ

Ο Τζόνι Ντεπ, μετά το τέλος της δίκης είχε φανεί σίγουρος πως θα κερδίσει τη μήνυση. Την ώρα που βγήκε από το δικαστήριο, είχε υψώσει τη γροθιά του προς τους φαν του και τους ευχαρίστησε, ενώνοντας τα χέρια, για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Οπως αναφέρει το Variety, σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο στις μηνύσεις για δυσφήμηση, πρέπει να αποδειχθεί πως ό,τι έχει γραφεί ή λεχθεί είναι αλήθεια. Ο εκδοτικός οίκος News Group βασίστηκε σε 14 κατηγορίες βίας που ασκήθηκε από τον Ντεπ προς την Χερντ, ενώ ο Τζόνι Ντεπ και η ομάδα των νομικών του υποστήριξε πως αυτός ήταν το θύμα.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει δικαίωμα έφεσης, το οποίο προφανώς και θα ασκήσει για κρίση της υπόθεσης και στο δεύτερο βαθμό.

ξοηνηη