Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει την ετυμηγορία που τον θέλει «wife beater»

στα 10

Μέσω των δικηγόρων του, ο Τζόνι Ντεπ αντιδρά στην αρνητική έκβαση που είχε η προσπάθεια να καθαρίσει το όνομά του.

Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει την ετυμηγορία που τον θέλει «wife beater»

Ο Τζόνι Ντεπ δεν κέρδισε τη μήνυση για δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας «Sun», της εκδοτικής εταιρίας News Group Newspapers και του Νταν Γούτον, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018, υπέγραφε ένα άρθρο που τον αποκάλεσε «wife beater», παίρνοντας δηλαδή απροκάλυπτα τις κατηγορίες της Αμπερ Χερντ, ως γεγονός. Η χθεσινή ετυμηγορία του βρετανικού δικαστηρίου πάντως, δικαίωσε την εφημερίδα (και την Αμπερ Χερντ), θεωρώντας ότι οι αποδείξεις που προσκόμισε στο δικαστήριο (14 περιστατικά) στηρίζουν την θέση της.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ιστορικό της δικαστικής διαμάχης Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χερντ

Johnny Depp Trial 607 1

Σήμερα, η πλευρά του Τζόνι Ντεπ απαντά, μέσω της δικηγόρου του, Τζένι Αφια:

«Η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι απλώς στρεβλή, είναι κι εντελώς απίστευτη! Μάς προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο δικαστής τη στήριξε στην κατάθεση της Αμπερ Χερντ, αγνοώντας μία μακρά σειρά μαρτύρων (αστυνομικούς, νοσοκόμους, γιατρούς, την πρώην βοηθό της) και μία στίβα από αποδείξεις που ανέτρεπαν την κατάθεση αυτή - βήμα, βήμα και λέξη-λέξη. Πώς είναι δυνατόν ένα δικαστήριο να παραβλέψει όλα αυτά;»

Johnny Depp Trial 607 3

Θα κάνει έφεση ο Τζόνι Ντεπ;

«Η απόφαση είναι τόσο προβληματική και γεμάτη ψεγάδια που θα ήταν γελοίο ο κύριος Ντεπ να μην ασκήσει έφεση για να την ανατρέψει. Επειδή όμως εκκρεμεί και μία αντίστοιχη δίκη στα αμερικανικά δικαστήρια, έχουμε εμπιστοσύνη ότι, αντίθετα με εδώ, η δικαιοσύνη θα δώσει την ίδια βάση και στις δυο πλευρές με καθαρό βλέμμα...»

Johnny Depp Trial 607 4

Η Αμερικανίδα δικηγόρος της Αμπερ Χερντ έκανε επίσης δηλώσεις: «Οσοι ήμασταν παρόντες στη δίκη δεν νιώσαμε καμία έκπληξη με το αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα, και στην αντίστοιχη δίκη στην Αμερική, θα παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα κι ακόμα πιο ακλόνητα στοιχεία που στηρίζουν την υπόθεσή μας. Εχουμε δεσμευτεί απέναντι στην Αμπερ Χερντ ότι θα βρει δικαιοσύνη...»

Επιπλέον, υπάρχει και μια 3η δίκη: ο Τζόνι Ντεπ έχει μηνύσει απευθείας την Αμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα: