Buzz

Και η Πενέλοπε Κρουζ στηρίζει τον Τζόνι Ντεπ

στα 10

Μετά τη Γουινόνα Ράιντερ και η Πενέλοπε Κρουζ δημοσιοποιεί δήλωση υπέρ της... ευγένειας του Τζόνι Ντεπ.

Και η Πενέλοπε Κρουζ στηρίζει τον Τζόνι Ντεπ

Πέρασαν 4 χρόνια άσχημης δικαστικής διαμάχης, πηχαίων επικεφαλίδων στα media, εμφανούς σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας, λάσπης και διασυρμού. Κι όλα φάνηκαν ότι είχαν παγώσει με τον συμβιβασμό του ζευγαριού Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ. Να όμως που ο Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση. Μετά από το συμβιβασμό που σήμανε τη λήξη των εχθροπραξιών ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, σβήνοντας από το χάρτη και αμαρτωλά βίντεο και λοιπές παραφιλολογίες γύρω από το παρελθόν μιας θυελλώδους σχέσης που τυλίχθηκε σε ένα «κίτρινο» σύννεφο κουτσομπολιού και φημολογίας, ο Τζόνι Ντεπ τον Μάιο του 2019 έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη Αμπερ Χερντ και τώρα εκδικάζεται η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Ολο το ιστορικό του διαζυγίου της Αμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ

blow 607 Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Τζόνι Ντεπ σε σκηνή από το «Blow»

Μετά την Γουινόνα Ράιντερ που επανήλθε για να στηρίξει τον πρώην συζυγό της, στο πλευρό του βρίσκεται και η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία με δήλωσή της εξαίρει την ευγένεια του χαρακτήρα του Τζόνι Ντεπ.

Η Πενέλοπε Κρουζ έχει συνεργαστεί με τον Τζόνι Ντεπ σε τρεις ταινίες, το «Blow» του 2001, το «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά» το 2011 και το «Φόνο στο Οριάν Εξπρές» του 2017. Η σχέση τους όμως είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

«Γνώρισα τον Τζόνι όταν ήμουν 19 ετών. Ηταν στη Μαδρίτη και μου τον σύστησε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Οι μόνες προτάσεις που ήξερα να λέω στα Αγγλικά τότε ήταν "τι κάνεις" και "θέλω να δουλέψω με τον Τζόνι Ντεπ". Πέρασαν χρόνια και όχι μόνο έκανα τρεις ταινίες μαζί του, αλλά τον μετράω ως έναν σπουδαίο φίλο. Με εντυπωσίαζε πάντοτε η ευγένεια, η ευφυία του, το ταλέντο του και η περίεργη αίσθηση του χιούμορ που έχει. Εχω ζήσει τον Τζόνι σε τόσες πολλές καταστάσεις και είναι πάντοτε ευγενής με όλους. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω.»

«Κατα τη διάρκεια των έξι μηνών της πρώτης μου εγκυμοσύνης», συνεχίζει η Κρουζ, «ήμασταν κάθε μέρα μαζί στα γυρίσματα των "Πειρατών της Καραϊβικής". Ο σύζυγός μου κι εγώ δεν θα ξεχάσουμε τη γλυκύτητα, την προστασία, την ευγένεια με την οποία μου φέρθηκε σε κάθε βήμα εκείνης της διαδικασίας. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και νιώθω τυχερή που έχουμε κάποιον τόσο ξεχωριστό στις ζωές μας.»

Διαβάστε ακόμη: Τέλος καλό, όλα καλά (;) για τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ

πενελοπε Από την πρεμιέρα των «Πειρατών της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά» στις Κάννες το 2011