Buzz

Η Γουινόνα Ράιντερ καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ

στα 10

Η Γουινόνα Ράιντερ κατέθεσε επίσημη γραπτή δήλωση για την υποστήριξη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη του κατά της Αμπερ Χερντ για συκοφαντία και δυσφήμιση.

Η Γουινόνα Ράιντερ καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ

Πέρασαν 4 χρόνια άσχημης δικαστικής διαμάχης, πηχαίων επικεφαλίδων στα media, εμφανούς σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας, λάσπης και διασυρμού. Κι όλα φάνηκαν ότι είχαν παγώσει με τον συμβιβασμό του ζευγαριού Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ. Να όμως που ο Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση. Μετά από το συμβιβασμό που σήμανε τη λήξη των εχθροπραξιών ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, σβήνοντας από το χάρτη και αμαρτωλά βίντεο και λοιπές παραφιλολογίες γύρω από το παρελθόν μιας θυελλώδους σχέσης που τυλίχθηκε σε ένα «κίτρινο» σύννεφο κουτσομπολιού και φημολογίας, ο Τζόνι Ντεπ τον Μάιο του 2019 έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη Αμπερ Χερντ και τώρα εκδικάζεται η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Ολο το ιστορικό του διαζυγίου της Αμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ

Winona Johnny 607 1

Η Γουινόνα Ράιντερ (η «Winona Forever») που υπήρξε σύντροφός του στα 90ς (μαζί ήταν ένα εμβληματικό ζευγάρι της δεκαετίας), τον είχε υποστηρίξει από την αρχή, αλλά σήμερα το κάνει επισήμως. Καταθέτει επίσημη δήλωση υπεράσπισης για να στηρίξει την δική του πλευρά στον δικαστικό αγώνα.

Διαβάστε την:

Πληροφορήθηκα κι ενημερώθηκα για τις κατηγορίες για βία και λεκτική και σωματική κακοποίηση που έχουν γίνει εναντίον του Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ.

Γνώρισα τον Τζόνι Ντεπ πριν από δεκαετίες. Υπήρξαμε ζευγάρι, σύντροφοι για 4 χρόνια. Ηταν ο καλύτερός μου φίλος, ό,τι πιο κοντά είχα σε οικογένεια. Η σχέση μας ακόμα παραμένει μία από τις σημαντικότερες της ζωής μου. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω για την εμπειρία μου.

Winona Johnny 607 2

Φυσικά και δεν ήμουν εκεί, στο γάμο του με την Αμπερ Χερντ. Ομως η δική μου εμπειρία συμβίωσης είναι τόσο υπερβολικά διαφορετική, που οι κατηγορίες εναντίον του με τάραξαν, με αναστάτωσαν, με σόκαραν. Η κατηγορία ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας βίαιος άνθρωπος δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο αβάσιμη και μακριά από την αλήθεια του Τζόνι που εγώ γνώρισα κι αγάπησα. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ κάτι τέτοιο - δεν το χωράει το μυαλό μου

Δεν υπήρξε ποτέ, ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν υπήρξε ποτέ, ποτέ επιθετικός απέναντί μου. Δεν υπήρξε ποτέ βίαιος ή επιθετικός απέναντι σε κανέναν - όσο μπορώ να ξέρω. Η δική μου αληθινή και ειλικρινής εμπειρία είναι ενός εξαιρετικά φροντιστικού και στοργικού άντρα, ο οποίος πάντα προστάτευε κι εμένα κι όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους, και δίπλα του ένιωθα πολύ πολύ ασφαλής.

Οχι, δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη. Ομως μπορώ να μιλήσω βάσει της δικής μου εμπειρίας μαζί του. Και βάσει της δικής μου εμπειρίας, μού είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι αληθινές.

Διαβάστε περισσότερα: