Buzz

«Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και για την ασφάλεια μου». Η αίτηση διαζυγίου της Αμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει μια σκοτεινή εικόνα

στα 10

Φυσικά οι πιο άβολες λεπτομέρεις του άσχημου διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού δεν θα έμεναν μυστικές για πολύ καιρό...

«Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και για την ασφάλεια μου». Η αίτηση διαζυγίου της Αμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει μια σκοτεινή εικόνα

Η Αμπερ Χερντ ξετύλιξε μια μακριά ιστορία αλκοόλ ναρκωτικών και βίας στην σχέση της με τον Τζονι Ντεπ στην εμφάνισή της σε δικαστηριο του Λος Αντζελες την Παρασκευή το πρωί ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της αφού όπως δήλωσε φοβάται για την ασφάλειά της.

Στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο περιγράφει μια μακρά ιστορία κρίσεων οργής κι εκρήξεων βίας καθώς και κατανάλωσης ναρκωτικών κι αλκοόλ, επιμένοντας ιδιαίτερα σε δύο περιστατικά ένα από τα οποία είχε ως αποτέλεσμα το τραυματισμένο της μάγουλο.

«Η σχέση του με την πραγματικότητα ταλαντεύεται ανάλογα με την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών» κατέθεσε η Χερντ. Ο Τζόνι έχει μια μακρά και γνωστή, δημόσια και ιδιωτική ιστορία υπερβολικής κατανάλωσης ναρκωτικών κι αλκοόλ. Εχει πολύ άσχημο χαρακτήρα. Συχνά γίνεται παρανοϊκός και η διάθεσή του μπορεί να γίνει ιδιαίτερα τρομακτική».

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιο του με την Αμπερ Χερντ (είναι πιο σύντομη κι από το γάμο τους)

Η Χερντ είπε επίσης ότι ένα από τα δύο περιστατικά που την οδήγησαν στην απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και περιοριστικά μέτρα συνέβη τον Απρίλιο «όταν γιόρταζα τα γενέθλιά μου με φίλους στο σπίτι μας στο Λος Αντζελες. Καθώς όλοι ετοιμάζονταν να φύγουν, ο Τζόνι εμφανίστηκε εμφανώς μεθυσμένος κι υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αφού οι καλεσμένοι μου έφυγαν κουβεντιάσαμε για την απουσία του από το πάρτι μου και γρήγορα η κουβέντα εξελίχθηκε σε καυγά στη διάρκεια του οποίου ο Τζόνι πέταξε ένα magnum μπουκάλι σαμπάνιας στον τοίχο κι ένα ποτηρι κρασιού κατά πάνω μου. Ούρλιαζε και με απειλούσε κι έφυγε από το σπίτι αφού πρώτα έσπασε ότι βρήκε μπροστά του. Δεν τον ξαναείδα για έναν ολόκληρο μήνα».

Amber Heard Divorce

Το δεύτερο περιστατικό που συνέβη πριν μια εβδομάδα και οδήγησε την Χερντ στο να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου την επόμενη μέρα. «Η επόμενη φορά που τον είδα μετά το επεισόδιο του Απριλίου ήταν στις 21 Μαΐου» κατέθεσε η ίδια. «Εφτασε στο σπίτι περίπου στις 7:15 μμ. Ηταν μεθυσμένος κι υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αρχικά είχαμε μια ήρεμη συζήτηση στο καθιστικό για τον θάνατο της μητέρας του. Προσπάθησα να τον παρηγορήσω, όσο καθόμασταν μαζί στον καναπέ, αλλά γρήγορα άρχισε να επιμένει για κάτι που δεν ήταν αλήθεια και η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Αρχισε να θυμώνει πολύ και προσπάθησα να τον καθησυχάσω τηλεφωνώντας σε έναν από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται, αλλά δεν λειτούργησε. Ο Τζόνι εξαγριωνόταν κι άρχισα να φοβάμαι για την ασφάλειά μου. Εστειλα ένα sms στην φίλη μου Ρακέλ που μένει στο διπλανό διαμέρισμα και της είπα να έρθει σπίτι. Καθώς ο Τζόνι εξακολουθούσε να επιμένει στους ισχυρισμούς του με έναν επιθετικό και ακατάληπτο τρόπο, απαίτησε να τηλεφωνήσουμε στον φίλο μας Τίλετ Ράιτ για να αποδείξει ότι οι παρανοϊκές και ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπέλυε εναντίον μου ήταν βάσιμες. Καθώς τηλεφωνούσα στον Τίλετ ο Τζόνι άρπαξε το κινητό μου μέσα από τα χέρια μου και άρχισε να βρίζει και να προσβάλει τον Τίλετ. Ακουσα τον Τίλετ να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι, αλλά ο Τζόνι Κούνησε το χέρι του σαν παίχτης του μπέιζμπολ κι εκσφενδόνισε το κινητό με δύναμη στο πρόσωπο μου».

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ, μετά από 15 μήνες γάμου

«Κάλυψα το πρόσωπό μου κι άρχισα να κλαίω από τον πόνο που μου προξένησε το κινητό. Ο Τζόνι μου όρμηξε κι επέμενε να δει το πρόσωπό μου. Με πείραζε λέγοντας ότι το κινητό δεν με χτύπησε καν και στη συνέχεια με τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά όταν προσπάθησα να σηκωθώ από τον καναπέ. Τότε φώναξα “κάλεσε το 911” ελπίζοντας ότι θα το άκουγε ο Τίλετ ο οποίος ήταν ακόμη στην γραμμή. Ο Τζόνι συνέχιζε να μου ουρλιάζει, να τραβά τα μαλλιά μου, να με χτυπά και να μου αρπάζει με δύναμη το πρόσωπο».

Johnny Depp Amber Heard

Δείτε την τελευταία, θλιβερή κοινή εμφάνιση της Αμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ

Εκείνη την στιγμή η Ρακέλ μπήκε στο σπίτι, έχοντας ήδη το κλειδί που της είχα δώσει σε παλιότερη χρονική στιγμή. Βρήκα την ευκαιρία να ξεφύγω από τα χέρια του Τζόνι καθώς η άφιξη της Ρακέλ τον αποπροσανατόλισε. Αλλά γρήγορα όρμηξε προς την άλλη πλευρά του δωματίου όπου είχα καταφύγει. Η Ρακέλ μπήκε στη μέση και τον παρακάλεσε να σταματήσει, αλλά την απομάκρυνες βίαια και συνέχισε να βρίζει επιστρέφοντας στον καναπέ. Η Ρακέλ ήρθε κοντά μου να με προστατεύσει κι ο Τζόνι άρπαξε το magnum μπουκάλι σαμπάνιας που έπινε κι άρχισε να σπάει τα πάντα στο δωμάτιο».

«Στη συνέχεια μου όρμηξε ξανά κι απαίτησε να σταθώ όρθια. Το έκανε περίπου δέκα φορές και κάθε φορά ερχόταν πιο κοντά και πιο απειλητικά, μέχρις ότου η ασφάλεια του Τζόνι μπήκε στο δωμάτιο, αλλά στάθηκαν στην άκρη δίχως να κάνουν τίποτα. Φώναξα σε έναν από αυτούς, τον Τζέρι, να με βοηθήσει, λέγοντάς του πως αν ο Τζόνι με χτυπήσει άλλη μια φορά θα φωνάξω στην αστυνομία, και τον άκουσα να λέει «αφεντικό, σε παρακαλώ».

«Αλλά ο Τζόνι συνέχισε να ουρλιάζει και να σπάει πράγματα καθώς έφευγε από το διαμέρισμα. Εσπασε ένα ακόμη μπουκάλι κρασί και μετά πήγε στο διπλανό διαμέρισμα που χρησιμοποιώ σαν γραφείο, στούντιο ζωγραφικής και ντουλάπα και μπορούσα να τον ακούω να καταστρέφει τα προσωπικά μου πράγματα όσο η Ρακέλ κι ο Τζόσουα με πήγαν στο διαμέρισμά τους για να νιώσω επιτέλους ασφαλής».

johhny depp amber heard 607 Τα όμορφα χολιγουντιανά ζευγάρια, άσχημα διαλύονται

Η Ρακέλ Πένινγκτον κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της Αμπερ Χερντ ενώ η πλευρά του Τζόνι Ντεπ επιμένει ότι οι ισχυρισμοί της ηθοποιού παρακινούνται από την θέλησή της να αποσπάσει χρήματα από τον Τζόνι Ντεπ και να αλλάξει την κοινή γνώμη που στράφηκε εναντίον της όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η επόμενη ακρόαση στο δικαστήριο ορίστηκε για τις 17 Ιουνίου

Διαβάστε ακόμη: