Buzz

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ

στα 10

Ενα μόλις χρόνο μετά το γάμο τους, ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ ρίχνουν αυλαία σε μια σχέση που στιγματίστηκε από το θρυλικό βίντεο με την απολογία του ζευγαριού για την παράνομη μεταφορά των σκυλιών του στην Αυστραλία!

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Αμπερ Χερντ έκανε αγωγή διαζυγίου τη Δευτέρα που μας πέρασε, ζητώντας διατροφή από τον Τζόνι Ντεπ.

Γεγονός που προκαλεί έκπληξη, αφού κανείς δεν γνώριζε - μέχρι και σήμερα - πως το ζευγάρι είχε διαφορές τέτοιες που θα οδηγούσαν στη διάλυση του γάμου τους. Η πιο πρόσφατη, ντροπιαστική κοινή τους εμφάνιση ήταν στο διαβόητο βίντεο που αναγκάστηκαν να γυρίσουν και στο οποίο ζητούσαν δημόσια συγγνώμη για το θέμα της παράνομης μεταφοράς των σκύλων τους στην Αυστραλία, όπου και έμεναν μόνιμα τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Σατιρικοί παρουσιαστές και youtubers ξεσκίζουν το βίντεο-απολογία των Τζόνι Ντεπ & Αμπερ Χερντ

Johnny Depp Amber Heard

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα του «The Rum Diary», ενόσω ο Τζόνι Ντεπ ήταν ακόμη σε πολύχρονη σχέση - δεν παντρεύτηκαν ποτέ - με την Βανέσα Παραντί, με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά, ένα γιο, τον Τζακ και μια κόρη, την Λίλι Ρόουζ Ντεπ που είδαμε πρόσφατα και στο 69ο Φεστιβάλ Καννών να περπατάει στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια τη χώρισε και έμεινε μαζί με την Χερντ, την οποία και παντρεύτηκε το Φεβρουάριο του 2015.

Τον Ιούνιο του 2015, λίγους μήνες μετά το γάμο τους, η Αμπερ Χερντ είχε δηλώσει πως με το γάμο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή της: «Δεν έχει γίνει καμία δραματική αλλαγή. Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό, οπότε είναι μια τελείως οργανική διαδικασία. Εχω ένα οργιώδες ανεξάρτητο πνεύμα. Ερωτεύομαι ξανά ξανά τον Τζόνι. Εχουμε μια σχετικά κανονική, υποθέτω, σχέση. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός έχει τη ζωή του, εγώ έχω τη δική μου και η πρόκληση είναι να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μαζί. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Πολύ».

H αγωγή του διαζυγίου έγινε από την Αμπερ Χερντ, με τη δικαιολογία των αμετάκλητων διαφορών, δύο μέρες μετά το θάνατο της μητέρας του Τζόνι Ντεπ, Μπέτι Σου Παλμερ και λίγες μόνο ημέρες πριν από την έξοδο στους κινηματογράφους της νέας ταινίας του «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη». Φήμες - όχι τελείως επιβεβαιωμένες αυτές - θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε πολύ κακές σχέσεις και τον Τζόνι Ντεπ να έχει ζητήσει από τους δικηγόρους του να μην επιδικαστεί διατροφή για την Αμπερ Χερντ.

Johnny Depp Amber Heard

UPDATE: Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ σχετικά με την αίτηση διαζυγίου από την Αμπερ Χερντ και την επιθυμία του να μη δώσει διαστάσεις σε ένα τόσο σύντομο γάμο

Διαβάστε ακόμη:

Johnny Depp Amber Heard