Buzz

Τζόνι Ντεπ - Βανέσα Παραντί: The End

στα 10

Μετά από 14 χρόνια σταθερής ακριβοθώρητης σχέσης και δύο παιδιά, οι Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους.

Τζόνι Ντεπ - Βανέσα Παραντί: The End

Τον περασμένο Ιανουάριο είχαν βγει παρόμοιες φήμες. Ο Τζόνι αντιμετώπιζε προβλήματα στον ...παραντί του. Τότε η Βανέσα είχε διαψεύσει τα πάντα: «Η φήμη είναι ψεύτικη και κάνει μεγάλη ζημιά στα παιδιά μου. Δεν μου φτάνουν όλα στη ζωή μου πρέπει να απαντάω και σε τέτοια. Αν φάω 3 μπιζέλια, είμαι έγκυος! Αν επισκεφθώ μια πόλη, αγοράζω εκεί σπίτι! Κάθε χειμώνα χωρίζω, κάθε καλοκαίρι παντρεύομαι! Παντρεύομαι κάθε χρόνο, εδώ και 15 χρόνια!» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Δυστυχώς όμως, ο συγκεκριμένος καπνός έκρυβε φωτιά. Χθες αργά το βράδυ, η εκπρόσωπος Τύπου του Τζόνι Ντεπ, Ρόμπιν Μπάουμ, επιβεβαίωσε τις φήμες: το ζευγάρι χώρισε.

«Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί χώρισαν φιλικά. Σας παρακαλούν να σεβαστείτε την προσωπική τους ζωή και, ακόμα περισσότερο, την προσωπική ζωή των παιδιών τους» έγραφε η ανακοίνωση της Μπάουμ.

Ο 49χρονος πρωταγωνιστής και η 39χρονη Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια είχαν γνωριστεί το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι «Η Ενατη Πύλη». Από τότε ήταν αχώριστοι. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά έκαναν δύο παιδιά μαζί (την Λίλι-Ρόουζ, 13, και τον Τζακ, 9) και μοίραζαν τη ζωή τους ανάμεσα στο Λος Αντζελες και τη φάρμα τους στην νότια Γαλλία.

Δεν μας νοιάζει για όλους. Αλλά για όσους έχουν ζήσει την κοινή ζωή τους όσο μπορούν πιο προσωπικά, προστατευμένα και σοβαρά, λέμε «κρίμα».