Buzz

O Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ ζητούν συγγνώμη από την Αυστραλία – όχι ακριβώς ενθουσιασμένοι

στα 10

Και η Αυστραλία επιλέγει να τους πιστέψει

O Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ ζητούν συγγνώμη από την Αυστραλία – όχι ακριβώς ενθουσιασμένοι

Ηταν ένας χρόνος πριν όταν ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ έβαλαν κρυφά τα δυο yorkshire τεριέ τους Πίστολ και Μπου στην Αυστραλία, δηλώνοντας ψευδώς ότι δεν μετέφεραν ζώα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο, προσπαθώντας να αποφύγουν την διαδικασία καραντίνας στην οποία θα έπρεπε να υποβληθούν οι σκύλοι πριν τους επιτραπεί η είσοδος τους στην χώρα.

Και κάπως έτσι οι δύο τους βρέθηκαν κατηγορούμενοι για αδικήματα που επέφεραν ποινές κάθειρξης έως και δέκα ετών. Μετά από έναν περίπου χρόνο η εξέταση της υπόθεσης τους ολοκληρώθηκε, αφού οι δύο τους βιντεοσκόπησαν ένα μήνυμα συγνώμης, εξηγώντας γιατί οι νόμοι της Αυστραλίας θα πρέπει να τηρούνται και πόσο υπέροχοι είναι οι αυστραλοί.

Στο βίντεο δείχνουν που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Αυστραλιανή κυβέρνηση δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό και ειλικρίνεια όσο θύματα απαγωγής που αναγκάζονται να ζητήσουν λύτρα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα και προφανώς δεν εννοούν λέξη απ όσα λένε.

Στο περσινό φεστιβάλ της Βενετίας ο Ντεπ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ανάμεσα σε άλλα αναφερόμενος στο συμβάν ότι «σκότωσε κι έφαγε τα σκυλάκια του κατ εντολή ενός ιδρωμένου, κοιλαρά τύπου από την Αυστραλία», αναφερόμενος στον υπουργό Αγροτικής πολιτικής της χώρας Μπάρναμπι Τζόις.

Ο υπουργός μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου είπε πως η συγνώμη των σταρ ήταν κάτι που προσφέρθηκε από αυτούς και πως ήταν στο χέρι των δικαστών να την αποδεχτούν ή όχι και να τους αθωώσουν. Πράγμα που έκαναν.

Δείτε το βίντεο που γύρισαν οι δυο τους κι αναρωτηθείτε τι θα κάνατε εσείς στην θέση των δικαστών.


Δείτε ακόμη: