Buzz

Η Γουινόνα Ράιντερ κάνει δηλώσεις για το σκάνδαλο Τζόνι Ντεπ

στα 10

Η Γουινόνα Ράιντερ, η πρώτη επίσημη αγαπημένη του Τζόνι Ντεπ στα 90ς, έκανε δηλώσεις για το χωρισμό του και τις κατηγορίες της Αμπερ Χερντ περί κακοποίησης.

Η Γουινόνα Ράιντερ κάνει δηλώσεις για το σκάνδαλο Τζόνι Ντεπ

Μετά τη Βανέσα Παραντί, τη σύντροφό του επί 14 χρόνια και μητέρα των παιδιών του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του Τζόνι Ντεπεν μέσω του «άσχημου» διαζυγίου του με την Αμπερ Χερντ, τώρα κάνει δηλώσεις και η Γουινόνα Ράιντερ.

Η «Winona Forever» (όπως έγραφε το διάσημο τατουάζ του Ντεπ, πριν χωρίσουν και το αλλάξει σε «Wino Forever») ήταν ο μεγάλος «It-Ερωτας» των κινηματογραφικών μας 90ς. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του «Ψαλλιδοχέρη» του Τιμ Μπάρτον και ήταν μαζί για τέσσερα έντονα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: «Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και για την ασφάλεια μου». Η αίτηση διαζυγίου της Αμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει μια σκοτεινή εικόνα

Johnny Depp Wynona Ryder 607

Και σήμερα η 45χρονη ηθοποιός σχολίασε το σκάνδαλο που πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των χολιγουντιανών φυλλάδων: «Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και για την ασφάλεια μου» δήλωσε η Αμπερ Χερντ στην αίτηση διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ κι όλοι αναλύουν αν ο 53χρονος σταρ έχει μία σκοτεινή πλευρά που κανείς δεν υποπτευόταν. Στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο περιγράφει μια μακρά ιστορία κρίσεων οργής κι εκρήξεων βίας καθώς και κατανάλωσης ναρκωτικών κι αλκοόλ, επιμένοντας ιδιαίτερα σε δύο περιστατικά ένα από τα οποία είχε ως αποτέλεσμα το τραυματισμένο της μάγουλο.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειρία» δήλωσε η Ράιντερ. «Η οποία ήταν πολύ διαφορετική από κάτι τέτοιο. Δεν ήταν ποτέ, ποτέ, ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν αντιμετώπισα την παραμικρή μορφή κακοποίησης από τον Τζόνι. Ο Τζόνι που ξέρω ήταν ένας καλός, τρυφερός, περιποιητικός άντρας, και μάλιστα εξαιρετικά προστατευτικός απέναντι σε όσους αγαπούσε...»

Johnny Depp Wynona Ryder 607 1

Η Ράιντερ υπήρξε πολύ προσεκτική απέναντι στις δηλώσεις της Αμπερ Χερντ. «Δεν επικαλούμαι ότι κάποιος λέει ψέματα, δεν μπορώ να ξέρω. Ομως εγώ είχα μία τέτοια σχέσης αγάπης με τον Τζόνι που ούτε μπορώ να φανταστώ όλα αυτά που λέγονται. Δεν ήμουν όμως εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη. Με ταράζει πάρα πολύ όλη αυτή η φημολογία. Ναι η σχέση μου μαζί του ήταν πάρα πολλά χρόνια πριν. Ομως κράτησε 4 χρόνια και ήταν η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Φανταστείτε να ακούς τέτοια πράγματα για κάποιον που έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σοκαριστικό και αδιανόητο. Οσο λοιπόν με αφορά: ο Τζόνι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος μαζί μου. Και δεν τον έχω δει και ποτέ να γίνεται βίαιος απέναντι στον οποιδήποτε!»

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιο του με την Αμπερ Χερντ (είναι πιο σύντομη κι από το γάμο τους)