Buzz

«Tzatziki goes with everything!» Η Φλόρενς Πιου τρώει 10 αυθεντικά βρετανικά πιάτα. Με λίγο τζατζίκι που πάει με όλα

στα 10

Κι εμείς δεν χορταίνουμε να τη χαζεύουμε.

«Tzatziki goes with everything!» Η Φλόρενς Πιου τρώει 10 αυθεντικά βρετανικά πιάτα. Με λίγο τζατζίκι που πάει με όλα

Το ότι είναι όμορφη είναι το λιγότερο. Η Φλόρενς Πιου μοιάζει να διασκεδάζει με την ανερχόμενη φήμη της, είναι εξαιρετική ηθοποιός και φέτος, έχει μια χαρακτηριστικά βαθιά φωνή και φέτος είναι η χρονιά της. Αν το 2018 την είδαμε κάτω από την Ακρόπολη, δίπλα στον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, στο «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ, το 2019 πρωταγωνίστησε σε δυο από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες, το [«Midsommer»] του Αρι Αστερ και τις «Μικρές Κυρίες» της Γκρέτα Γκέργουιγκ - για το ρόλο της Εϊμι είναι και υποψήφια για Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2020

Αποφεύγοντας, ωστόσο, κάθε σοβαροφάνεια, για χατήρι της Vogue, η Φλόρενς φόρεσε το όμορφο φόρεμά της, κάθισε στο φλοράλ αγγλικό ντεκόρ κι έφαγε δέκα παραδοσιακά βρετανικά πιάτα, σχολιάζοντας ακατάπαυστα: πώς, επειδή είναι λαίμαργη, έχει πάντα στην τσάντα της στικ καθαριστικό λεκέδων, πώς για να ξεκουράζεται μαγειρεύει και, κυρίως, κόβει κρεμμύδια, πώς ο παππούς της τής έμαθε τα πάντα για το φαγητό, πώς λίγο τζατζίκι πάει με όλα. Αφήστε την να σας ανοίξει την όρεξη παρακάτω.



Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix