Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 20 Απριλίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 20 Απριλίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς


gli anni piu belli 607

«Οταν Ανθίζει η Νιότη» του Γκαμπριέλε Μουτσίνο

Ο Τζούλιο, ο Πάολο κι ο Ρικάρντο είναι τρία αγοράκια που μεγαλώνουν στη Ρώμη τη δεκαετία του '80. Συμμαθητές, συνοδοιπόροι σε κάθε περιπέτεια, ορκίζονται αιώνια φιλία, παντοτινή υπεράσπιση των αδυνάτων, πιστή αγάπη στο πιο όμορφο κορίτσι που ξέρουν, την Τζέμα. Τα χρόνια θα περάσουν - τέσσερις δεκαετίες συγκεκριμένα - κι οι όρκοι θα ξεχαστούν, οι υποσχέσεις εντιμότητας θα πουληθούν, οι ζωές των φίλων θα χωρίσουν, όπως συμβαίνει, απαρέγκλιτα, στη ζωή. Ο κύκλος της ζωής αλά ιταλικά, με τα κλισέ, την ομορφιά και το πάθος του. Διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στο Cosmote Cinema 1 στις 21.00

mare of easttown 607

«Mare of Easttown»

Η Μερ Σίαν (Κέιτ Γουίνσλετ) είναι αστυνομικός στο Ισταουν, μια μικρή πόλη της Πενσιλβάνια. Ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα τραύματα του δικού της παρελθόντος, την απώλεια του πατέρα της, την προβληματική σχέση με τη μητέρα της, αναλαμβάνει να διερευνήσει τη δολοφονία ενός κοριτσιού. Τη διαδρομή της συνοδεύει ή διακόπτει ο Ρίτσαρντ Ράιαν του Γκάι Πιρς, ένας εξίσου κατεστραμμένος μπαρόβιος με γοητευτική αύρα και πολλές, επικίνδυνες ερωτήσεις. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία της Γουίνσλετ με τον Πιρς, μετά τη «Mildred Pierce» του Τοντ Χέινς, όπου έχτισαν ένα εκρηκτικό, σκοτεινό ζευγάρι. Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ.

Το «Mare of Easttown», με επτά επεισόδια στην πρώτη σεζόν του, έρχεται από το HBO στη Vodafone TV, από τις 19 Απριλίου και με νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα. Η σειρά προβάλλεται και on demand για συνδρομητές με ή χωρίς αποκωδικοποιητή.

red moon tide 607

«Red Moon Tide» του Λόις Πατίνιο

Σε ένα απομονωμένο χωριό στις ακτές της Γαλικίας, ο χρόνος μοιάζει να έχει μείνει στάσιμος, καθώς τρεις γυναίκες αναζητούν έναν ναύτη που έχει εξαφανιστεί. Μακρινοί ψίθυροι από ψυχές που ναυάγησαν σε αυτό το θαλάσσιο νεκροταφείο γίνονται ένα με το αστρολογικό φαινόμενο του κόκκινου φεγγαριού, καθώς το φαντασιακό διαπλέκεται μυσταγωγικά με την πραγματικότητα. Μια παραβολή για το πένθος και την απώλεια, όπου προαιώνιοι θρύλοι για φαντάσματα και τερατώδη πλάσματα ξεδιπλώνονται στο σκηνικό ενός άγρια εκθαμβωτικού τοπίου.

Η ταινία είναι η πρόταση της ημέρας στο Mubi, διαθέσιμη για ένα εικοσιτετράωρο.

law and order organized crime 607

«Law & Order: Organized Crime»

Ο Ντικ Γουλφ δημιούργησε το περίφημο «Law & Order» στις αρχές του '90: το έχετε δει κι εσείς, το έχουν δει κι οι γονείς σας. Εκείνη, η πρώτη, ένδοξη σειρά, γέννησε έξι ακόμα αστυνομικά-δικαστικά δράματα και τέσσερα διεθνή spinoffs. Το «Law & Order: Organized Crime» ακούστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020, όταν το NBC ανακοίνωσε πως παρήγγειλε 13 επεισόδια ενός ατιτλοφόρητου, τότε, spin-off του «Law and Order», που θα σήμαινε (hurray) την επιστροφή του Ελιοτ Στέιμπλερ, ξανά με τη μορφή του Κρίστοφερ Μελόνι, σ' ένα ραντεβού που ποτέ δεν περιμέναμε! Τώρα, ο Ελιοτ Στέιμπλερ, αναρρώνοντας από μια τραγική προσωπική απώλεια, επιστρέφει στο Αστυνομικό Σώμα της Νέας Υόρκης για να ηγηθεί μιας νέας ειδικής ομάδας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Θα ανακαλύψει όμως πως τόσο η πόλη όσο και το Σώμα άλλαξαν δραματικά στη δεκαετία της απουσίας του κι εκείνος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Οσο προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του, ο Στέιμπλερ αγωνίζεται να καθαρίσει τη Νέα Υόρκη απ' όλα τα συνδικάτα του εγκλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή, στις 23.00, στο COSMOTE Series HD, αλλά και όλα τα επεισόδια μετά την προβολή τους στο COSMOTE TV Plus, την On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV.

Boseman 607

Chadwick Boseman: Portrait of an Artist, του Εϊγουόλ Ερίζκου

«Ονομάζομαι Τσάντγουικ Μπόουζμαν. Είμαι καλλιτέχνης. Πολλοί με αποκαλούν ηθοποιό. Εγώ δεν θα με χαρακτήριζα ως ηθοποιό, απαραίτητα. Αλλά καλλιτέχνη...» Ενα σπέσιαλ ντοκιμαντέρ, ένα αφιέρωμα, ετοίμασε το Netflix, σε συνεργασία με τους φίλους και συνεργάτες του Τσάντγουιγκ Μπόουζμαν, του 43χρονου ηθοποιού που πέθανε τον Αύγουστο. Το «Portrait of an Artist» προβάλλεται πριν το -σίγουρο- Οσκαρ που θα κερδίσει ο Μπόουζμαν για το ρόλο του στο «Ma Rainey's Black Bottom» του Τζορτζ Σ. Γουλφ. Διαβάστε περισσότερα για το ντοκιμαντέρ εδώ.

Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο στο Netflix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς